Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ottó Pál

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Ottó Pál 2012.04.23 16:39:19
@Borosné: akkor ha megtenne hogy kifejti az erveit az enyemek ellen...
Ottó Pál 2012.04.23 16:51:24
@Transylvanianmixedgrill: ki a fasz mondta hogy a mostani kormany jo te roman paraszt?

@Belpo: szerintem mar igen jo ideje nagyon komoly gondok vannak a gazdasaggal eppen a rossz dolgozo nem dolgozo arany miatt es ezt raadasul allando hitelfelvetellel kellett kompenzalni ami hosszu tavon tovabb csokkentette a lehetosegeket.

@OranzsDzsúz: jolvan moricka latom neked is mindenrol ugyan az jut az eszedbe. mutass egy kommentet ahol azt irtam hogy a mostani kormany jol vegzi a dolgat. annyit irtam ha esetleg erre gondolsz hogy gyakorlatilag nincs mozgastere a magyar kormanyoknak az allando bevetelhiany (es hitelek) miatt ezert kenytelenek az egyetlen jarhato utat jarni.
Ottó Pál 2012.04.23 17:05:28
@Belpo: a 2/3 nem oldja meg a hitelgondokat es beveteli hianyokat es ezeket nem lehet par ev alatt rendezni. ezert is irtam hogy nem veletlenul szorit meg minden kormany az elmult evekben hiszen nem tud mast csinalni. emiatt persze egybol fidesznyik narancsdroid lettem 3-4 eve kommunista seggnyalo lettem volna.
amiket te mondasz pl. gazdasagelenkites meg effelek azok helyes jok lennenek de hosszu ido vegigvinni es jelenleg a helyzet nem is a legalkalmasabb.

na ennyi voltam mara orulok hogy volt akivel ertelmesen lehetett beszelgetni.
Modorosblog Az altesti poéngyáros 2011.12.15 06:00:00
Annyi tömény nőgyűlölő, fikázó, lesajnáló poszt után most végre minden simulékony, „Az én kis feleségem más, ő nem olyan mint a többi nő”-lelkű olvasónk boldog lehet, hiszen minden idők egyik legirritálóbb modoros jelenségéről, a pajzán viccelődésről lesz…..
Ottó Pál 2011.12.15 10:24:25
@Bachterman: Ezek ennyire igénytelen barmok.
A por is elhussant az unalmas kisváros felszínéről, amikor Norbi és Réka kivette a lábát a német rendszámú BMW-ből, és letette a talajra. Ők most nem is érdemelnek több szót, hiszen sok pénzt keresni a legtöbb ember szerint nem modoros. A csarnok szellősen, az előtér már…..
Ottó Pál 2011.12.14 14:42:05
@Kurtz ezredes: Nagyon kemény beszólás de talán előbb nézz magadba kisfiam.
Ottó Pál 2011.12.14 15:07:37
@Kurtz ezredes: Nem tudom ki ez a Modor Tibor néven kommentelő személy aki veletek együtt a gyűlöletre építi fel a blogját (blogjait) de kis netes kutakodás után rájöttem, hogy ez valószínüleg nem a valódi neve hanem egyfajta álnév. Gyanús az egész társaságotok.