Regisztráció Blogot indítok
Adatok
controll

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már eredetileg is azt ígértem, hogy ezt a cikket egyszer majd befejezem. Időközben rengeteg mindent történt a világban és én is sokat tanultam, ezért, hogy lássátok is a változásokat, meghagyom az eredeti táblázatot, de kiegészítem azokkal az információkkal, amelyekre időközben tettem szert.…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
controll 2011.07.12 15:32:53
nincs demokrácia a világ egyetlen országában sem, csak elhitetik velünk!
Hozzátenném, hogy ha zamárdiban két nyaralóm lenne, (és nem egysem sehol magyarországon) akkor a környékbeliekkel ellentétben kiadnám olcsóbban a fiataloknak, csak több fiatalnak és akkor már nem is lenne olyan hangos az a fesztivál!
Füleltem, hogy áthalatszott Tihanyba a dolog! Semmi köze a hangerőnek hozzá, mint már feljebb is írtam csak szimplán fizika. Továbbá meg értesüléseim szerint aki nyávogott Tihanyban, hogy hangos a zene, egy nem kicsit hívő/szektás kinek , hogy. Isten meg nem parancsolta meg, hogy nem szóljon hangosan az ének! Amellett, hogy az egész egyház nem is egyház mivel a keresztény hitvallásnak is kb. 34ezer fajtája van, akkor hol az egyház????
Továbbá technológiai fejlődések az ördög szüleménye ??? szerintem okosabb emberekké, leleményes feltalálóké tudósoké, tehát jobb a hangminőség, akkor gyengébb hangerőn is hatásosabb. 2 évvel ezelőtt nem volt ekkora hírverés ez ügyben, idén már országos hírverés van belőle. De kérdem én tehát én aki nem nyugdíjas, meg fegyverrel az oldalamon, dolgozok 65 éves koromig, meg betöröm az ajtót, rám lövöldöznek ...stb. Az a nyugdíjas aki zsírosan él, mert komcsiból jó volt, szerintem az legyen shutup, továbbá a szegény nyugdíjas meg örülhetne neki, hogy egy ilyen rendezvény tejjel az államnak, meg a településnek szerintem nem gyengén, és addig is abból van nyugdíja nem belőlem, aki már a cigikre is dolgozok, meg a segélyükre.
igaz lehet, az is, hogy máshol hamarabb abba hagyják a bulit, nem is ott vannak a legtöbben, hanem kis hazánkban, világszerte népszerüek vagyunk fesztiválokban valamint bulizásban, szerintem bőven Ibiza előtt járunk!