Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kara kán

47 bejegyzést írt és 4631 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világtörténelemben mindig is ritkaságnak számítottak a hosszabb békés időszakok, amikor épp nem zajlottak véres háborúk, felkelések, polgárháborúk vagy más harcok. Már a százéves háború feldúlta a középkori Európát 1337 és 1453 között, amikor Anglia és Franciaország vívta élet-halál küzdelmét…..
Amikből sokat vettünk, és amit szerintünk érdemes megvenni...
Kara kán 2019.02.12 23:01:07
@annyi amennyi:
Megvetem e világi hívságokat.
Kara kán 2019.02.14 11:29:58
@annyi amennyi:
Függönyt rendeltem amúgy a kínai újév előtt egy héttel, és nem adta fel még a kis g.ci. Pedig azzal dicsekedett, hogy saját gyáruk van. Haha. :-D
De ez nem hívság!
Kara kán 2019.02.14 16:13:23
@annyi amennyi:
Nem írtam sehol, hogy én a GB-ről rendeltem. AliE volt.
Az emberi gének egy kicsiny hányada nem a sejtmagban, hanem a sejtek energia előállításáért és annak raktározásáért felelős mitokondriumokban található. Ezt a DNS-t csak anyai ágon örökölhetjük. Őseink összes generációjában tehát csak egyetlen nő volt, akitől a mitokondriális géneket…..
FÚZIÓ. Számomra a definícióján túl a Nap energiáját, izgalmas kutatást, magasan fejlett technológiát, jövőt idéz. Kevésbé jártasaknak legegyszerűbben, hogy mit is jelent: könnyebb atommagok egyesülése egy nehezebb atommaggá. Részecskék ütközéséről hallva a fúziós berendezéseket könnyű összekeverni a…..
Kara kán 2018.12.16 00:08:53
Keményebb taktikára váltott a londoni rendőrség az elharapózó motoros rablások miatt: autójukkal egyszerűen nekimennek a tolvajok robogójának. Ezzel a módszerrel 36%-os visszaesés tapasztalható ennél a bűnesetnél a Guardian információi alapján...
Kara kán 2018.11.25 15:26:16
@Pepejoe:
Megjöttél te alávaló?!
Orbán roppant magabiztos, szembe megy a fejlett világgal, miközben egyre távolabb viszi az országot attól, az USA máris bírálta a kormányfő döntését, amely azért volt sürgős, mert a menedékjog megadása után reménytelen minden kiadatási kérelem; Ennyit ért a nyilatkozat, amelyet a kormányfő az…..
Van lift a 10 emeletes panelban. Van lift, amely az utcára néz. Van, ami néhány 10 másodperc alatt visz fel több 10 emelet magasra. Van szűk, van tágas. Hannoverben pedig van egy, melynek padlója nem vízszintes a talajjal és még átlátszó is. Ha ez nem lenne elég, hogy kényelmetlenül érezd magad,…..
Kara kán 2018.11.21 11:45:36
Nikola Gruevszki a Magyarországra érkezését követően a kormányfő úgy nyilatkozott, hogy jogi ügynek tekintik a volt macedón miniszterelnök ügyét. Jogilag azonban világos a helyzet. Egy még mindig hatályban lévő 1968-as megállapodás, és az uniós alapszerződések szerint Gruevszki nem kaphat…..
Kara kán 2018.11.20 08:20:00
@chrisred:
Te egy magyarellenes izé vagy, a véleményed nem érdekel.
Kara kán 2018.11.20 08:33:09
@chrisred:
Aha!
Te meg korrupt vagy.
Ahogy lassan kiderülnek a szökés részletei, abból kitűnik, hogy a magyar külügy szervezett akciójáról volt szó. Lehetséges, hogy Gruevszki a saját feje után vakon vágott bele (bár nem tenném le rá a nagyesküt), viszont a magyar külképviseletek gyorsreagálású logisztikai apparátusának hathatós…..
Kara kán 2018.11.19 21:11:02
Biztosan sokan hallották már a figyelmeztetést: nem szabad túltölteni a telefonokat. Még az előtt érdemes kihúzni azokat a töltőből, hogy elérné a 100 százalékot. Persze a túltöltés mítosza hamis, de az éjjeli töltés viszont igenis rosszat tesz az aksiknak. El is mondjuk, hogy miért...
A Corinthiában várja a menekülteljárást Orbán barátja. ..
Kara kán 2018.11.14 20:22:32
@Hamihami:
Na is mond, a nagy gazjaitok mind megúszták.
Volt az a belvárosi polgármester - illetve több ilyen is volt - amelyik drága ingatlanokat játszott át a hitsorsosainak, meg a BKV-nál is szakmányban loptak az akkori főpolgármester áldásával. Rögtönítélő bíróságoknak kellene eljárniuk ellenetek, és ha már annyit mantrázzátok, hogy Kína a jövő, akkor be kell vezetni azt, ami ott van, a halálbüntit.
Kara kán 2018.11.15 10:18:57
@neko1967:
Meg akartam kérdezni, hogy mennyit agyaltál ezen, de mivel agyatlan vagy, valami mással produkáltad ezt.
  Október közepén életbe lépett az új hajléktalantörvény. Azóta másról sem hallunk, csak tiltakozásokról, petíciókról, tüntetésekről. Gyurcsány Ferenc - szolidaritásként a fedél nélkül élőkkel - kicsiny frakciójával egy egész éjszakát a parlament lépcsőjén töltött. Hernádi Judit nem csak tüntetett,…..
Kara kán 2018.11.06 19:38:38
@Zabalint:
Te nem vagy normális.
Valakik hoznak egy-két rossz döntést, pl. szenvedélybeteg lesz - most hagyjuk ennek okait - és utána a társadalom normális része legyen az ő eltartója, kvázi rabszolgája? Ilyen nincs. Nincs annyi pénz a világon, amellyel ki ehetne kezelni az összes hülyét, bűnözőt st, pláne, ha a ballib ezek számát folyamatosan gyarapítja.
Amúgy a migrációval is ez a probléma:
Az arabok vagy a latinók összebalhéznak, egymást ölik, de főleg nem szeretnek dolgozni, és akkor jöhetnek a nyakunkra, hogy tartsuk el őket?
Na, ilyen nincs, ezt meg kell állítani, minden áron. Aztán lehet nyafogni, hogy fasizmus meg ilyenek. Sajnos, azt kell mondjam, hogy még a fasizmus is jobb, mint országok, társadalmak és végül az egész bolygó tönkretétele, szétverése. Amúgyis, nem lehet belemerülni kétszer ugyanabba a folyóba, más időket élünk.
Mai írásunkban folytatjuk barangolásunkat a világ körül - az egzotikus országokat, helyeket bemutató sorozatunkban újra egy függő terület, a Pitcairn-szigetcsoport kerül felfedezésre, amely joggal pályázhat a világ legkisebb népességű közigazgatási egységének megtisztelő (?) címére. A…..
Kara kán 2018.10.31 10:12:20
@tamask:
A katolikusokat mirt kevered ide, te nyomorék?
   A legújabb becslések szerint a nyugdíjkorhatárt 72 évre akarják emelni a közel jövőben annak érdekében, hogy a nyugdíjrendszer ne omoljon össze. Valóban ez lenne a legjobb megoldás? Nézzük, hogyan vélekednek erről Önök…    Vitathatatlan választ adott a múlthéten…..
Különös halálesetek, folyamatos rajongás és szocialista sztárkultusz jellemezte az egykori tv-bemondók világát. Emlékezzünk Takács Marikára, Tamási Eszterre, Kudlik Júliára vagy Endrei Juditra, akiket először a balatoni SZOT üdülők aulájában elhelyezett, hiánycikknek számító tv-készülékeken…..
Kara kán 2018.09.23 18:32:25
@solozzo:
Kösz az infót haver, értékes adalékok ezek!
Ön hány órát tölt naponta monitor, képernyő előtt? A munkaidő java részében ott dolgozik, majd otthon is a számítógép elé ül? Észrevette már, mit tesz a szemével, egész testével ez a napi 9-12 óra, felfedezte már magán az ún. képernyő-mérgezés tüneteit?..
Kara kán 2018.09.11 13:24:13
A Mátyásföld, repülőtér hévmegállóba 20 éve telepített kerékpártároló pályafutása hamarosan véget ér – az ígéretek szerint...
A hivatalos jelentés szerint Vladimir Iljics Uljanov, ismertebb nevén Lenin halálát három agyvérzést és egy gyilkossági kísérletet követő testi gyengülés okozta. Évtizedekig terjesztették ezt a verziót, holott belsőbb körökben mindig is sejteni lehetett, mi okozta a szovjetek…..
Kara kán 2018.08.30 12:54:05
Kara kán 2018.08.30 16:02:18
@czerka:
Na, szép!
A végén még kiderül, hogy nem is mi uraljuk ezt a bolygót, hanem a goauldok.
Nyári hó Jó volt elindulni. Nem a szállás miatt. Izgatott voltam, mert most már tényleg itt vagyunk és elindul a móka. Alamogordóból a 70-es úton lehet megközelíteni az Új-Mexikóban található, igazán érdekes White Sand természetvédelmi területet, melynek fehér - hóra emlékeztető - homokbuckái…..