Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BNVDivat

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hírrel zárjuk ezt a hetet a hosszú hétvége előtt. Az eredetileg 2012. október 7-i határidővel záruló játékunkat meghosszabbítjuk és egészen 2012. november 30-ig Tiétek a pálya. A sorsolás időpontját 2012. december 5-re módosítottuk. A játék lényege továbbra is az,…..
BNVStílus blog Játék: start! 2012.09.26 10:09:50
Örömmel írjuk, hogy elindítottuk a BNVStílus blog történetének első játékát. Reméljük tetszeni fog Nektek. :) A jobb felső sarokban kattintsatok a "Játék" nevű állandó oldalra, ott minden részletet megtaláltok: játék menete, időtartama és persze a nyeremények. Siessetek,…..
… végezetül mi sem jöhetne más, mint kedvenc szakértőnk személyes szavai, a helyszín pedig csakis a Divatsziget lehetett a BNV területén. Azért ne felejtsétek, a Budapesti Nemzetközi Vásár ha most be is zárta a kapuit, azért a jövő évi viszontlátásig is kínálunk…..
A BNV Facebook oldalára rengeteg régi fotót kaptunk a közösség egy kedves tagjától - szinte természetes volt, hogy rögtön minket is megkörnyékezett a nosztalgia! Íme néhány fotó az elmúlt Budapesti Nemzetközi Vásárokról, ízleljük meg együtt a XX. század divatját!  …..
 A többiek húztak témát, neked könnyebb: ha választanod kellene, melyik BNV-s tematika áll hozzád a legközelebb? Legkedvesebb feladatom lett volna a „Nagyvilág” téma, azon belül a távol-keleti öltözködés. Nagyon szeretem, ahogy például a japánok a mai napig…..
Kósa Annamari személyes nagy kedvencünk: a Hungarikum kategóriában alkotott ruháját kivétel nélkül mind imádjuk. Ezért is döntöttünk úgy, hogy őt minél jobban meg szeretnénk ismertetni veletek, és szerettünk volna közvetlenebbül, személyesen is beszélgetni vele. Kedves…..
Vannak az elmúlt évek BNV-ihez köthető emlékeid? De tényleg - kinek nincsenek?Ha akad fotó az asztalfiókban, vagy a számítógépen, most családi belépőt nyerhetsz vele. A teendő? Feltölteni a BNV facebook oldalára!Még vasárnapig tart a játék, add tovább a hírt! :)..
Kedves BNV blogolvasók! Következő riportalanyunk Szabó Gergely lesz, akinek bokros teendői azonban kicsit megnehezítik a személyes interjú elkészítését. Addig is, míg mi is megostromolhatjuk a saját kérdéseinkkel, összegyűjtöttük róla néhány olvasmányos cikket. Fogadjátok…..
Mint már tudjátok, hiszen említettük korábban: az idei évben sok új ötlettel készülünk nektek a BNV-re! Fókuszban a divat áll, hisz elköteleztük magunkat az ifjú tehetségek munkáinak a bemutatása mellett, de ha mindent összeszámolunk, két blog sem lenne elég ahhoz, hogy…..
Egy újabb Divatkreátor döntős, újabb hiányzó BNV kreáció, de legalább "papíron" volt alkalmunk bepótolni. Íme, Fábri Zsuzsi!Szia Zsuzsi, köszönjük, hogy ránk szántad az időt. Vágjunk is bele: amíg te más feladatot kaptál, a többiek húztak egy BNV-s témát. Most…..
Mostani interjúalanyunk a Divatkreátor 2011-es showjának a döntőse, ezért amíg a többiek a BNV ihletésű ruhákon dolgoztak, ő egész más feladatot kapott. Most lehetőségünk volt megkérdezni a terveit, és eljátszani a gondolattal: mit alkotott volna, ha lehetőség adódik rá? A…..
Bizony fordulóponthoz értünk az interjúk és beszámolók sorában. Mindezidáig azokkal a tervezőkkel találhattatok riportot nálunk, akik a Divatkreátor show utolsó epizódjában a BNV-nek terveztek ruhákat. A show döntősei (Fábri Zsuzsa, Gyöngyösi Reni, és a szezon végső…..
Ildikó szerint a modern nő egy személyben tud megfelelni az otthoni és a kinti világ elvárásainak. Talán ezért is mondhatjuk szerencsésnek, hogy a BNV tematikák közül a „Nők világá”-t húzta.       Azt állítod, hogy céltudatos nő az inspirációd…..
Egy újabb Divatkreátor, aki kimaradt a BNV ihletésű tematika megmérettetéséből – ettől függetlenül kívácsiságunkra szívesen válaszolt, mi pedig nem voltunk restek élni ezzel.Hogyan került az életedbe a divat?Kiskorom óta szeretek rajzolni, egyre több és több lett a…..
Sorozatunk jelen alanya nagyon tudatosan, és odafigyelve tervez, kiállva a divattervezők felelőssége mellett a környezetünk védelmében. Szimpatikus gondolatok, szimpatikus ifjú hölgy, lássuk hát az interjút! Indítsunk a legszokványosabb kíváncsisággal, ha nem bánod: mikor…..
Mostani interjúnk alanya sajnos kimaradt a Divatkreátorban a BNV ihlette feladatról, de megkerestük, hogy megkérdezzük: mi lett volna, ha...? A többiek húztak témát, neked felkínáljuk a választást: te melyik BNV-s tematikával dolgoztál volna a legszívesebben?  - Talán a…..
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Most, hogy már hat divatkreátor speciális BNV ihletésű ruhájával is megismerkedtünk nézzük meg, mi is inspirálta a fiatal…..
 Soron következő fiatal divattervezőnk szereti, ha a divat megbotránkoztat. Kedvenc színe a fekete, és főleg természetes alapanyagú vásznat, pamutot, valamint a különleges kiképzésű anyagokat használ, hogy ruhái kényelmesen sportosak legyenek. Vágjunk a közepébe!…..
Ma a Divatkreátor show székesfehérvári versenyzőjének a gondolatait vesszük górcső alá, aki bár sok stílusirányzatot kedvel a divat határain belül, de saját bevallása szerint a rockosabb vonal a kedvence. A BNV-s tematikák közül mégis a Nők világa témát sikerült kihúzni,…..
Interjúsorozatunk most következő epizódjában Tamást faggattuk, aki ha tehetné, legszívesebben a magyar tinik tömegízlését virágoztatná fel, vagy legalábbis eltiltaná őket Lady Gagától. Úgy tudjuk gyerekkorod óta érdekelt a divat. Így van, már az iskola elvégzése előtt is…..
 A sorozatunk következő divattervezője egy igazán sokszínű és vidám egyéniség, aki nagyon szigorú elvekkel rendelkezik saját terveivel és magával szemben is. A nagyvilág minden tájáról szeret inspirálódni, és ez most a BNV-nek tervezett ruhában meg is jelenik. Mikor…..
Sorozatunkat folytatjuk a következő fiatal divattervezőnkkel, aki nem szereti a szakadt és hanyag stílust, viszont annál inkább kedveli a nőies és elegáns divatirányzatokat. A BNV számára tervezett ruhában vajon mit domborít ki? És a divatban? Mikor döntöttél úgy, hogy…..
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "MS ??"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }div.Section1 { page: Section1; } Kocsis Anna gyermekkora óta a divat…..
Ha azt mondjuk, valaki olyan tehetséges, hogy bekerül egy televíziós tehetségkutató műsorba, mire gondolunk először? Úgy énekel, mint egy pacsirta, vagy talán eszetlen tánckultúrát tud előadni a színpadon? Mit tud vajon - főzni, átalakulni, túlélni? Az a tucatnyi ifjú, akikről…..
  Ha valakit igazán érdekel a divat, annak Bujdosó Biankát valószínűleg már nem kell bemutatni: a tehetséges divatblogger alapító-szerkesztője a 2008 óta működő OurFashion blognak, amely naponta többször tájékoztatja olvasóit a nemzetközi divatvilág…..