Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revenge

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edgar Rice Burroughs regénye épp idén lett 100 éves, úgyhogy éppen ideje volt végre nagyvásznon is viszontlátni azt a világot, amiből az Avatartól kezdve a Csillagok háborúján át a Gyűrűk uráig minden film merített, a science fiction egyik alapkövét. Más kérdés, hogy mivel…..
Revenge 2012.03.14 18:18:45
@RonThal: Nem tudom, de szerintem egy elfogadható kis film volt..
Az Atrocious végén már említett másik áldokumentarista horror, ami eléggé félresikerült tavaly. A különbség annyi, hogy ez még a spanyol borzalomnál is nagyobb siker volt. Másik hír, hogy a régóta szünetelő Bugnews blog újra aktív. Az oldalon játék-bugok gyűjteménye…..
Revenge 2012.02.17 20:52:42
@facser: Istenem.. Te idióta szpgamen nevelkedett 5 IQ pontos suttyó.. Nem veszed észre, hogy senkit sem érdekelsz?És erre még ide tolod a mocskos képedet Sortert és Blacksheepet basztatni? A videódhoz gratulálok: a b*zi és a f*sz szón kívül szinte nem is mondtál semmi mást.
Ülj le fiam, egyes!
A nagyon sokadik B-kategóriás szörnyes-menekülős-ősiátkos film, ezúttal a kevésbé emlékezetes, de rendkívül gagyi fajtából...
2003-as Stephen King adaptáció. Gagyi. Blőd. Nevetséges. Banális...
Már nyilván mindenki tudja, de azért még egyszer leírom, hogy vasárnap véget ért a második Filmelemzők Oscarja. 23-an neveztek, ami nagyon szép szám, és a kritikák nagy része igen színvonalas volt. A győztesektől majd szeretnénk, ha az emailcímünkre elküldenék a nevüket és a…..
Ez a 2000-ben készült sci-fi sokak szerint minden idők legrosszabb filmje. És rászolgált erre a címre.A filmelemzők blogján pedig megnézhetitek Sparrow legújabb videóját, amiben a 20 kedvenc filmjét mutatja be.  ..
Revenge 2011.08.07 15:42:34
@zoliboy94: Szerintem nem lett volna értelmes dolog, mert a nazgulok 9-en voltak, és ha csak 1 sas megy azt darabokra szedik, ha meg az összes sas megy akkor meg elb@sszák a küldetést, mer a nazgulok jelentik sauronnak, aki egy nagyobb sereget állít a hegyhez hogy nehogy elpusztítsák a gyűrűt.Meg eredetileg azért keltek gyalog útnak hogy gyanútlanul pustíthassák el. Meg mint a történetböl is kiderül csak azért tudták elpusztítania agyűrűt mer elég rendesen elterelték az ellenség figyelmét.
Simon és Isys vitáznak, de Simon keményebb! EasyRider póruljár, Mexikómabéka buzul, Terry Black pedig egy igazán szívtelen alak. Ráadásul megjelennek Charlie angyalai és a góré is, hogy aztán elszabaduljon az igazi Pokol!..
Íme a maratoni hosszúságú bemutatósorozat első része, ahogy megígértük. Jó szórakozást hozzá! ..
A negyedik évad zárásának apropóján visszatekintettünk a múltba, és összeszedtük azt a tíz filmet, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk. Jó szórakozást! ..
Revenge 2011.07.06 21:17:15
A sok nézhetetlen szemét után jöjjön egy fogyaszthatóbb alkotás. A 2008-as Idegenek a Pokolból (azontúl, hogy erősen hajaz John Carpenter A dolog című filmjére) messze nem nézhetetlen, de egyetlen súlyos hiba teljesen tönkreteszi...
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Revenge 2011.07.06 15:17:24
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..