Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margokulcs

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Janika Kocsis János vagyok, a barátaimnak és akik már ismernek, csak Janika. 1976-ban születtem Vásárosnaményban és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Beregsurányban nõttem fel. Itt kezdõdtek (1995-ben) elsõ, de határozott lépéseim a zeneszolgáltatás irányába.…..
Nox Club Nyíregyháza BECSKE ANITA 2012.01.29 12:26:00
BECSKE ANITA Rendezvényszervezés   Megjelent: 2012. január 05. csütörtök, 11:12 Fontos Önnek, hogy rendezvénye maradandó élményeket nyújtson? Fontos Önnek a költséghatékony rendezvényszervezés? Fontos Önnek a profi rendezvényszervezés magas fokú…..
Kulcsmásolás Ford kulcs másolás 2011.07.03 14:51:00
Ford kulcs másolás: A Ford zárak abban különböznek a többi zártól hogy 6 db kis úgynevezett disc van bennük amit megfelelő szögbe elfordítva nyílik ki az zárszerkezet.      A kulcsról röviden: Speciális adapterrel másolható, de mivel a legtöbb Fordos…..
Leggyakrabban előforduló hibák: Az egyik leggyakrabban előforduló hiba amikor a kulcs akadva fordul a zárbetétben. Ennek két fő oka lehet:Nem a megfelelő nyerskulcs kiválasztás.Másoló gép beállítási hiba (túl mélyen marja ki a kulcsot) Mivel a kulcshoz hozzárakni…..
Hogy megértsük a működését szétszereltem egy Roto típusú zárbetétet:               Zárbetét külső ház:Tartalmazza az összes alkatrészt ami zárbetétben van.Kuplung:Ez egy lényeges alkatrész e nélkül nem…..
Kulcsmásolás Kulcsmásolásról 2011.07.03 10:27:00
Ha kulcsot szeretnél másoltatni egy pár dolgot vegyél figyelembe mégpedig:Mindig eredeti kulcsról csináltass másolatot.Ha nem tudsz eredeti másolatot szerezni akkor a legjobban működő kulcsot másoltasd le.Amennyiben így teszel akkor elkerülhetsz egy csomó…..