Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susula

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Cserkész kolbász 2010.10.13 06:06:00
A cserkész kolbász valószínűleg a virsli és a kolbász keresztezéséből született: anyaga homogén volt, mint a virslié, vékony volt, mint egy juhbeles virsli, míg íze, és tömörsége a kolbászt idézte. Az igazi rejtély nem is ebben állt, hanem abban hogy hogyan élhette át az…..
Susula 2011.01.25 11:34:50
@Strici: Még jó, hogy olyan kevesen vannak! /A kép 2010. nyarán készült, a Bp., I. kerületi Nagytáborról, van még 22 kerület meg az ország!/
picasaweb.google.com/lh/photo/9iI6mnoj1ncB8G2AugOXE8QNuSS0h50RrVT4hyuxWVs?feat=embedwebsite
Földszint Góliát 2009.10.10 00:18:00
Kedvenc befőző-paradicsomom az idén furcsán viselkedett: az egyetlen kiültetett tövön az első öt termés csak szeptember végére érett be. Igaz, ezek összesen négy és fél kilót nyomtak.A különböző növényfajtáknál a méret nem, vagy inkább fordítottan szokott a…..
Susula 2010.01.03 22:13:37
@Az,Öreg: www.vatera.hu/porkert_daralo_gyumolcs_es_zoldseg_eredeti_uj_159978328.html
E percben is kapható a Vaterán, a megadott linken a Küvé ajánlotta Porkert paradicsom passzírozó! Ez ugyan nem a hagyományos quodlibet, de igen tartósnak néz ki.