Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyMark

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél megkapta a tökéletes elhajtó választ az ASUS ügyfélszolgálatától. Jobban teszi, ha nem próbálkozik MKV videofájlok lejátszásával, meg amúgy is elavult a lejátszója, már nem frissül tovább: Az alábbiakban idézem, hogyan sz@rik az ASUS vevőszolgálat a t.…..
Kétrészes választási elmélkedésünk első részében a rendszerváltás óta eltelt kormányok teljesítményéről emlékezünk tanulságképpen, néhány mondatban. 1990-1994-ig MDF-FKGP-KDNP kormány: A rendszerváltás utáni első kormány, óriási kihívásokkal és örökölt…..
NyMark 2014.04.02 20:07:56
@King Arthur: Bocsi, és valóban nem is neked szólt a "minősítés"-ek jelző, hanem a másnak, a blognak. A Ezekkel a számokkal meg nem tudok vitatkozni mert nincs Forrássom sem az ellenőrzésre sem az ellenkezőjére.
NyMark 2014.04.02 18:15:37
@NyMark: Ja és Troll, de ettől még jó irányba mennek most a dolgok, és én erre fogok menni.
Fotózz hangos légijárműveket a legtutibb helyről! Megszereztük a Kecskeméti Repülőnap (aug. 3-4) legklasszabb jegyét és még két páros belépőt. Egy remek repcsis fotóval elviheted a szpotterjegyet, amivel már majdnem megérinthetsz egy török F-5-öst, ha pedig jól válaszolsz…..
Nemcsak a hírműsorok színvonalának csökkenése, a műsorvezetők felkészületlensége vagy meleg szarig benyalós szervilitása (szevasz, Obersovszky), vagy az évekre előre berendelt napi szappanopera, a (továbbra is) végtelenül hülye című Marslakók makacs műsoron tartása jelöli,…..
NyMark 2012.06.27 13:06:12