Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogárblog

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Bármilyen megtévesztő is a cím, nem transzformálódtunk át utazási magazinná. 2012. január 1-jétől tilos a bikaviadal Spanyolország észak-keleti részén, vagyis Katalóniában győzött az emberség és a józan ész!A baszkok és a többi Ibériai-félszigeten élő…..
A szemléletváltás szükségességénél és a műanyag használati tárgyak lehetőség szerinti elkerülésénél tartottunk...Régóta folyik a "kampány", hogy ne igyuk a csapvizet, csak a palackos egészséges! Évekkel ez előtt ki kellett vonni a forgalomból az egyik…..
Sokan sokféleképpen írtak már arról, hogyan tudnánk energia-takarékosak, környezettudatosak lenni a hétköznapokban. Hadd osszam meg Veletek a saját tapasztalataimat, mindennapi gyakorlatomat. Meglátjátok a kis cikksorozat végére, hogy nagyon egyszerű, csak egy kis odafigyelést,…..
Az utóbbi években hazánkban is egyre inkább elterjedt a sushi, sorra nyíltak a sushi bárok, japán éttermek. Először idegenkedtem tőle, bevallom, kicsit sznob szokásnak tartottam a rendszeres japán étterembe járást, arról nem is beszélve, hogy nem tartozik a legolcsóbb…..
Milyen érzés lett volna a „villalakóknak”, vagy nekünk - a szó kifejezetten pozitív értelmében - átlagos embereknek hónapokat eltölteni fejenként körülbelül egy négyzetméternyi területen? Nos, ha ebbe belegondoltunk, és legalább a fele „társaságnak”…..