Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miklos4806

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti Nem jelképes ügyek 2013.04.23 06:54:10
A kormány az országgyűlés elé terjesztette a törvényjavaslatot, amely büntetné a horogkereszt, az SS-jelvény, a nyilaskereszt, a sarló-kalapács és az ötágú vörös csillag használatát. Bár ez eddig is benne volt a Büntető törvénykönyvben, de mivel azt az Alkotmánybíróság…..
"A Fiatal Urbanisták Tagozata egy hallgatói városépítészeti ötletpályázatot írt ki a XVIII. kerületi Béke térre, melyhez egy blogot is készítettünk, ami az alábbi linken érhető el, és minden fontos információ megtalálható rajta. A terület bejárás március 26-án,…..
  Számos tény és legenda kering a halálbüntetésekről az Egyesült Államokban, amely az egyetlen ország a nyugati kultúrkörben, ahol még érvényben van ez a büntetési forma. Melyik államban él, és melyikben tiltották be? Mióta vannak kivégzések? Mit gondol róluk az…..
miklos4806 2012.05.17 08:41:50
@bbjnick:
A katolikus egyház állásfoglalása teljesen világos, vagy mégsem ????, az ószövetségben 2 millió embert gyilkoltak le a jóságos, kedves isten tudtával és hathatós közreműködésével, ha nem hiszitek, olvassátok el...
miklos4806 2012.05.18 10:05:13
@Wahula Jakab: Szép napot , most nem tudom fejből pontosan, de délután megírom az adatokat, amelyek a Bibliából valók, és attól kezdve már csak ellenőrizni kell ...
Vallásomat tekintve keresztény vagyok, Római katolikus. Nem kaptam vallásos nevelést, mégis tudom miről szól a Biblia, ismerem a keresztény liturgiát. Ennek ellenére nem hiszek Istenben, és pláne nem félem őt. De valahogy csak felnőttem így is olyan szellemben, ami lehetővé…..
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
miklos4806 2011.07.12 15:22:47
@bbjnick: mától kezdve világíts petróleumlámpával, waze...
Száguld a tech világ drága Feleim. iPadon íródik alkotmány, a legnépszerűbb blogger is inkább nyomul a faszbúkon, mint a kapcsolat.hu-n, Brüsszelből is csivitelnek hazafelé a Für(j)ek, és a blogger politológusnál is központi probléma, hogy hová a francba tűntek el a…..