Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jack Andraka a National Geographic 2014-es Ifjú Felfedezőinek egyike. Az Ifjú Felfedezők díjat azoknak a fiataloknak ítélik, akik jövőbe mutató felfedezéseket tesznek, akik megváltoztatják a világot, és arra ösztönzik embertársaikat, hogy törődjenek a bolygójukkal. Andraka…..
Gorki 2015.01.06 23:14:01
@onderon: Ezektől a gyökerektől én is mindig agyf@szt kapok. Az teremtő b@zmeg, amelyik a leprától kezdve a pestisen, az aidsen, a rákon át még kitudja hány halálos szarságot szabadított az emberiségre. Dugják fel az anyjuk picsájába a hülye képzeletbeli haverjukat.
A sok hónapon át tartó óriási promóció után itt az új Foo Fighters-lemez. Dave Grohl és csapat tökéletes hájpot csapott a Sonic Highways nagylemeznek, de ezt sikerült úgy csinálniuk, hogy senkit ne irritáljanak. Még a lemezkészítésükről szóló HBO-s sorozatot is…..
1991. szeptember 24-én jelent meg a Nirvana Nevermind című második nagylemeze, amit azóta a könnyűzene történetének egyik legfontosabb albumának választottak meg világszerte, és amivel a grunge-korszakot fémjelezni szokták. A kerek évforduló alkalmából a Universal kiadó újra…..
Gorki 2011.06.28 14:44:28
@shitgun: Kinyírta a jó zenét?Ember ha a metált jó zenének nevezed elfog a röhögőgörcs..Ennyi erővel mondhatnánk,hogy a metál kinyírta a bluest(ami messze jobb mint a mai stílusok bármelyike) amely sokkal technikásabb zene mint a metál fos..De én maradok a 80as évek alternatív rockjánál(R.E.M,Pixies) grungejánál(Mudhoney(róluk megfeledkeztetek!!),Alice in Chains,Soundgarden).A nirvana a maga korában egyedibb volt mint mások..Kellett a változás és ők ezt megteremtették..Nem hiába nevezik a grungeot az utolsó nagy zenei forradalomnak..És ezt a forradalmat a 80-as évek végén Seattleben a mudhoney,alice in chains,soundgarden és a nirvana indította és a Nevermind volt a tetőpont:) Kedvenc albumom..bár én sose albumot nézek hanem dalokat;)

Ajánlom mindenki figyelmébe Everett True: Nirvana című könyvét.Sok dolog derül ki belőle..