Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ungárische Spráche Alkohol

52 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...sosem hittem, hogy cikkírói pályafutásom alatt előjön ez, de megtörtént: az egész fesztiválról 3 sorban elmondok mindent: - rossz helyszín (illetve rosszul felépített fesztiválterület és infrastruktúra) - lehúzás (kártyával fizess, de 10%-ot lenyúlnak, mikor visszaváltod…..
...Badár Sándor és Aranyosi Péter állásinterjúztat a Hegy’ Karriergyárban, ami a tehetséges fiatalok karrierindító bázisaként idén debütáló új programhelyszín lesz, rengeteg izgalmas, fesztiválon korábban még soha nem szereplő tartalommal. A Borsodi Hegyalja Fesztivál…..
  Hosszú ideje nem láthattuk-hallhattuk Péterfy Borit, aki várandóssága és szülése után idén tért vissza a színpadra, most pedig arra készül, hogy ismét meghódítsa a fesztiválközönséget. Az énekesnő energikusabb, mint valaha, ennek mentén pedig remek bulinak ígérkezik a…..
Indul a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közös versenye 3 nagyszínpados fellépésért.Elő a hangszereket, elő a garázsból! Elérkezett az idő, amikor minden zenekar ugyanolyan eséllyel indul a nagyszínpados fesztiválfellépésért.…..
  Bevallom, kicsit megijedtem, mikor hazatérvén az országba érdeklődtem a fesztiválokról, s mindenhol azt hallottam, Úúúúristen, a XX. VOLT de gyenge lett... hmmm...   ...szerintem meg nem! Az angol Snow Patrol, a kanadai Simple Plan, az amerikai Skrillex, Faith No More, a…..
  Már csak pár hét, és lehet csomagolni: Hegy’ bérlet, fürdőruha, fesztiválszett, és irány Tokaj! Addig viszont érdemes gondoskodni arról, hogy a lista első eleme, a bérlet meglegyen: május 31-ig még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% kedvezmény jár…..
  Ezzel kezdjük, mert tavaly (is) ezt választottuk a legjobbnak: nos, idén július 18 - 22. közt élünk Tokajban (illetve bőven előbb lemegyünk:) és bizony, csalódni most sem fogunk!  Alphaville, Everlast, Sonata Arctica, Biohazard, Arch Enemy, Exodus - mi kell még? Kowalsky,…..
  Szóval a helyzet a következő: elindult a fesztiválszezon, de az új honlap még nincs kész, így ez a blog marad a nyárra.  Nos, először is minden levlistás felhasználónak dobok egy mailt, hogy újra itt keressenek, majd örömmel jelentem: idén is megyünk VOLT-ra, EFOTT-ra,…..
  Egy leendő - illetve mostantól teljes jogú:) - kolléga beszámolója a Sziget eddigi eseményeiről - fogadjátok szeretettel:)   A szerdai nap számomra hónapok óta várva várt dátum volt a holland Within Temptation miatt, s bár erről csak később mesélek, az…..
   ...szerintem ez egy rövidke poszt lesz: nem mondom, hogy rossz volt a két és fél órás Gesztivál, főleg, mert sok dalát szeretem, de...   ...de nem a Szigetre való volt ez a közepesen jó show. Sláger Rádió (már ha lenne még:) megakoncert, vagy önálló buli,…..
Neckbreakers Ball – A turnésorozat történetében először Magyarországon!   Az öt zenekart tartalmazó csomag, amely jól egyesíti a skandináv melodikus death metal és az újvonalas folk metal nagyjait, november 1-jén éri el a Club 202-t. Lesz Dark Tranquillity, Death Angel,…..
Budapest, Club 202, 2011.  október 20.-a,FINNTROLL, Arkona ... kell ennél több? De tényleg;) ..
   Remélem minden Kedves Olvasó elnézi nekem, de a harmadik, utolsó nap kicsit lassan indult Nekem - fizikailag is fáradt voltam, no meg az agyam is kapott egy ökölcsapást. Állok békésen a sörös pult előtt délután kettőkor, mint minden rendes alkoholista, előttem…..
  Beszarok, a második nap nem esett, el sem hiszem...           A napot egy Beatrice koncerttel kezdtem, s nem is bántam meg - mivel csak a délutáni fél ötös időpont volt jó Nagy Feróéknak, nem Nagy, hanem Kisszínpadot kaptak, de azt…..
  A mi kis székesfehérvári FEZEN-ünk mindig is a magyar Glastonbury fesztivál volt: szeptember, eső, sár, gumicsizma, nagy kövek, ami kell. Idén viszont a helyszín is új lett, az időpont is, így joggal vártuk, hogy a FEZEN Fehérvári Zenei Napokat fog jelenteni, s nem…..
  Még egy külföldi zenekar csatlakozott a dedikálók táborába, szombaton a Rhapsody of Fire tagjainak autogramját is megszerezhetitek. Ezúttal már időpontokat is tudunk mondani: Richie Kotzen - Péntek, 17:30Ignite - Péntek, 20:30Rhapsody of Fire - Szombat, 18:30Dragonforce -…..
  Miután Nechuel írt egy kis szösszenetet e témában női szemmel, gondoltam, én sem maradok rest, hisz eme blog egyik lényege pont az, hogy mikor érdeklődsz egy fesztivál után, menj-e, hogyan, miért stb. értelmes dolgokat láss, kapj. Mint pl. ezt is…   Nos,…..
  Először is az A38 elkészített egy applikációt, mely segítségével okostelefonnal is képben lehetsz a programokról. Két verzió van, mindkettő QR-kódját* bemásolom ide, használjátok egészséggel! iPhone app:            Androidos…..
  Tudom, hogy kis millió hasonló „receptúra” terjeng a neten, ami azt próbálja a fiatalság ébredező szürkeállományába beleverni, hogy mit és hogyan érdemes bepakolni ha az ember lánya/fia éppen elindul élete első őrült fesztiváljára - illetve igyekszik olyan…..
  Nagyon jó térképet raktak össze a FEZEN-es srácok (ide klikk érte, ide:) végre nem a hagyományos nagy kép, 45 ikonnal, azt csá - ha mentek, nézzetek rá előtte!..
  Még nem olyan, mint amit 4 éve elkezdtünk szervezni, de nem jött létre, de kezdetnek jó lesz: Dunakeszin a kultúrális élet a rendszerváltás óta kb. alulról nyaldossa a nullát, bár pár éve kezdünk fejlődni. De csak kicsit...  Most viszont örömmel tudatom, hogy…..
  Kb. Sound és Hegyalja közt félúton a dunakeszi Mekiben egyik reggel épp azon gondolkoztunk, vajon egy ilyen gyorsétterem ki tudna-e egy fesztiválra települni. Végül is arra jutottunk, biztos, csak egy sörsátornál erősebb tető és áramellátás kellene... Nos, ma olvastam (bár…..
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Ungárische Spráche Alkohol 2011.07.27 11:34:00
@Shadwell: ne hazudozz már ennyit. NEM kérdez rá minden új telefon, hidd el barátom, én a munkám miatt elég gyakran kapok zsír újta. A T-nél meg főleg nem. Van a régi szipolynetes szerződésből is nálam, nagyon, nagyon nem jelzik egyértelműen, hogy ha ezt a telót megveszed, bizony, megszopod.

Simán perelnék. Akár összeszedve a többi T-s károsultat is...

Mellesleg akkor már inkább vodafone, ott legalább előre leírják, hogy itt és itt át fognak verni, ami szintén nem jobb, de legalább megtámadhatatlan.

Egyszer hasonló nyalánkság volt: új teló, kiderült, hogy az időjárásos widget akkor is lekéri 12 óránként, ha el sem indítja az ember(!!!), gyárilag, alapból. Én meg Bécsben voltam. +3000 Ft, bementem a vodkához, elmeséltem problémám, nem hatotta meg őket, mondom ok, elmentem a gyártó magyar képviseletéhez, elmondtam, elismerték, de nem hatotta meg őket. Erre kézikönyv elő: na barátom, hol van leírva, hogy ez automatikusan adatforgalmat generál? Sehol nem volt, 3000 Ft-ot és a teló árát azonanl visszaszereztem, csak ne írjak a panaszkönyvbe, mert ha kiderül... és nem a pénzért tettem, elvből...
  Geszti Pétert lehet utálni, vagy szeretni, de valljuk be, a Rapülők és a Jazz+Az nagyon nagy húzás volt, még ha ez nem is csak rajta múlt...   0. nap Prince, -1 nap pedig Geszti. Sosem értettem, miért nem első, második, moby dick, de okés, -1. nap, azaz…..
  Kedves Mindenki, szeretnélek megkérni Benneteket, hogy szavazzatok jelen blog egyik leendő kolléganőjének polótervéreitt:       http://www.facebook.com/photo.php?fbid=245412838816630&set=a.245386178819296.68005.132270380130877&type=1és itt:      …..