Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonius

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Pistike, mi készül a kacsából?- Töpörtyű.- És még mi készül a kacsából?- Töpörtyű.- Pistike, szoktál aludni?- Szoktam.- Mi van a fejecskéd alatt?- Párna.- Mi van a párnában?- Toll.- Na látod. Akkor mi készül még a kacsából?- Töpörtyű.A nyájas olvasóközönség…..
gonius 2017.05.07 12:32:14
@Andrass9: Természetesen nem, pörkölt lesz belőle. Már nagyon régen sütöttem, nagyon macerás tollazni, ha fiatal akkor tokos, ha meg öreg, sütve rágós, bármennyi szalonnát teszel a bőre alá, no meg száraz is!
Az új alakulat  minden kutatás alapján a legnagyobb potenciális bázissal rendelkezik.  Mivel az utóbbi fél évben a közvélemény-kutatók rendre azt mérik, hogy egyre nő a bizonytalanok tábora, valakinek fel kell vállalni ezen tömegek képviseletét, mondta Schmuck Andor azon a…..
gonius 2014.11.29 10:53:33
@Endre Haász: Ha dolgozna, nem érne rá ennyi marhaságot kiötölni!
H. R. oktatáspolitikus. Érti Szereti a szakmáját. Tudja, hogy vannak nyelvek, nyelvek, amelyek a gyermek számára idegenek. Van szerinte olyan nyelv, ami nehéz és van olyan, hogy könnyű. Ezt onnan tudjuk, mert ő érti szereti a szakmáját. Ha nehéz nyelvet tanulunk (mint a szabatos,…..
 Szíj Melinda a Megasztár 5 gyöngyszeme, nem lett dúsgazdag a vetélkedő után. Hónapról hónapra él és fizu előtt meg kell húznia magát, hogy kijöjjön jövedelméből. Bántja őt a magyar rögvalóság, hogy a legtöbb ember szegény. Bizony így van ez Melinda, jól látod. Az…..