Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haroussen

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai választások és Donald Trump november kilencedikei meglepő győzelme után sokan gondolkodnak el azon, hogy a legelső, 1789-es elnöki beiktatás óta – mely George Washingtonhoz kötődik – vajon kik voltak a 45 eddigi amerikai vezető közül a legjobbak és kik a legrosszabbak...
Haroussen 2016.11.17 12:02:20
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz atom-aknákról, szovjetekről,…..
Haroussen 2011.07.11 11:17:15
@finom_rakottkrumpli: Akkor a válasz: nem. A SZU nem Magyarországot győzte le, azt megtették korábban a német szövetségeseink, hanem egy birodalmi tartományt. 1956-ig nem állomásoztak szovjet csapatok Magyarországon, csak a háború után közvetlenül, amíg az a megszállás tartott. Formailag utána sem, csak "itt voltak". És aki elárulja a jakuzát vagy a maffiát - igen, az is áruló, mert a saját bandáját nyomja fel sértettségből, megszállottságból, félelemből, haszon reményében stb. Nemzetünk nagy árulóinak szobrokat állítunk.:)
Haroussen 2011.07.08 15:51:33
@xstranger: Elmondhatom, utána viszont meg kell öljelek.
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
Haroussen 2011.06.23 15:54:51
@az_igazi_trebitsch: De nem ideológia, hanem kultúr(?)politika. A Felszabadítás című monumentlis szovjet háborús filmdráma 5. részének mégis nagyobb a nevelőereje, mint egy depis piás drogos nyugati rokker nyavalygásának, nemde?
Haroussen 2011.06.23 19:30:40
@KIMIÉRT: Hivatalosan az volt játszható, amit a Filmbizottság jóváhagyott és megrendelt. Ott pedig az általam említettek voltak a szempontok. Más nem kerülhetett az ő mozijaikba, mint amit ők vettek meg, magánmozi meg nem volt! Ugyan már, be volt tiltva, mint a "Zsötem", meg a "Raszputyin" - ezek sem betiltva voltak, rendelettel, kihirdetve, minden informálisan működött. "Leszóltak", hogy ezt nem szeretnék, a cselédség meg törte magát, hogy teljesítse az óhajt. Komjáthy a megjelenés után lenyomott egy órát a Falból a Petőfin, és előtte bocsánatot kért, hogy csak ennyit, mert ennyi volt a műsorideje. Én a Múzeum körúton vettem a dupla bakelitlemezt (380 forintért!!!). Milyen betiltás ez? Ébresztő!
Haroussen 2011.06.23 19:32:11
@Haroussen: Ja, még most is megvan a lemez, lengyel gyártmányú, és pont olyan szar minőségű, mint amikor vettem.