Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teng-leng

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szerző: Horváth Zoltán Több száz, talán ezer éves problémát oldott meg a héten a Fidesz-Jobbik szövetség: felszámolta a hajléktalanságot. Amire soha eddig, semmilyen társadalom nem volt képes, ez most megoldódott, hiszen a jelzett pártok által megszavazott alaptörvény módosítás szerint ugyanis…..
teng-leng 2018.06.21 14:15:55
@maxval balcán bircaman: Még el se kezdődött, de már tombolnak.
Ferenc pápa ezekben a napokban az amerikai kontinensen turnézik. A nagy hírügynökségek könnyed kézzel nevezik az utat „történelminek”, de sebaj, a magyar sajtóban eddig maximum annyi szűrődött át az egészből, hogy Fidel Castro volt kubai elnök egyszerű kék mackóruhában…..
Nemes Jeles László díjnyertes filmje kapcsán teljes a zavarodottság a liberális és baloldali elit körökben. A film témaválasztása miatt azonnal jöttek az örömódák. Egészen addig, amíg valamelyik idiótának közülük eszébe nem jutott, hogy hát mindezt bizony a Nemzeti Filmalap finanszírozta. Azt meg az…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Bayer Zsolt (Magyar Hírlap) írását olvashatják.  Amikor megkaptam a felkérést, hogy írjak valamit a magyar jobboldal elmúlt tíz évéről, nem tűnt nagyon bonyolultnak a feladat.…..
teng-leng 2012.05.05 04:28:42
Summa cum laude NEM ÁLHÍR Egy erre irányuló kutatás 240 szerb szerző, 2008-ban és 2009-ben megjelent angol nyelvű publikációjáról állapította meg, hogy azok plágiumok, illetve egyéb módon sértették meg a tudományos művek közlésének a szabályait, jellemzően úgy, hogy a…..
teng-leng 2012.01.25 18:36:56
Hogy testközelből tapasztalja meg a választópolgárok dolgos-bajos mindennapjait, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke múlt héten végre engedett Modor Tibor régi unszolásának, és három napra beköltözött a hírhedt blogger II. kerületi, Frankel Leó utcai lakásának…..
teng-leng 2012.01.25 17:30:00
@Celtic: Én olyan környéken lakom, ahol az elmúlt 100 év magyar miniszterelnökei valamennyien laktak. Pedig senki nem hívta őket…
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
"Na az van, hogy az MTV-nél még mindig nem bírnak normálisan cenzúrázni. Mi segítünk, ahol tudunk, ezért készítettünk egy megfelelően Fidesz-konform híradót." - MKKP Az hirado.hu átalakított oldala zseniális, a reklámok,  szalagcímek, csillagos ötös. Az…..
teng-leng 2011.12.30 15:59:45
@bandika gazdája: Többet úgysem tudnak ártani, mint narancsék.
A "Hogyan állítsuk be hiteltelennek a kritikus hangokat" tanfolyam aranykoszorús évfolyamelsője, Deutsch Tamás hozta a szokott formáját. A Millások tegnap kora délután kihívták egy vitára Orbán Viktort. Válasz még nem érkezett, azaz de, csak nem onnan, ahonnan várták.…..
medwe szilánkok Vaccpaör 2010.04.08 01:09:00
Ujjé, a Gödörben nagyszerű! Nőnapon nyílik ott egy kiállítás tárgyakkal, amelyek az elmúlt száz évben megkönnyítették a nők életét. A feministák a kiállítás témájára fittyet hányva demonstrálni kezdenek a nő szerepének félremagyarázásával okozott társadalmi károk…..
teng-leng 2011.10.23 16:10:57
@Éhes_ló: Vagy egy-két aprócska metélt farkinca után kiköt a Jobbikban. Ez is tipikus feminista életpályamodell…
  Nászutunkon a nyitvatartási idő után értünk oda Santa Barbara ferences kolostorához. A templom és a rendház nagy része zárva volt, egy oldalsó kapun azonban még be lehetett menni a belső és a külső udvarra, illetve a kerengőre. A kapu melletti asztalnál egy nagyon idős…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Mandiner blog Nem tetszik a másik 2011.10.20 15:01:00
  „Nem felhőtlen a viszony az október 23-ai tüntetést szervező Egymillióan a sajtószabadságért (EMS) nevű Facebook-csoport alapítói és a Civil Kontroll – Egymillióan a Demokráciáért (EMD) nevű egyesület között. Az EMS köreiben sokan úgy vélik: a politikai…..
teng-leng 2011.10.20 16:50:34
@freehckr: Na, ez jó kérdés.
  Szombaton az Erzsébet téren a volt buszpályaudvar széthugyozott maradványai és a gördeszkapálya között lezajlott a világforradalom, s ezt az eseményt természetesen mi sem hagyhattuk ki.    Mint ismeretes, a Békés VilágForradalom a Valódi Demokráciáért! mozgalom…..
  A következőkben Nazar Boyko ukrán elemző Mandiner számára írt elemzését közöljük Julia Timosenkó elítéléséről (a fordítás végén az eredeti, angol nyelvű írást is közöljük):  Október 11-én az elmúlt időszak legdrasztikusabb fordulata következett be…..
Make love, not war A képen balra a pilóta, jobbra az őt lelövő légelhárító, középen a kiállított repülőroncs. Ugyan nem teljesen láthatatlan, de kiváló kapcsolatépítő segédeszköz. Az 1999-es, (Kis)Jugoszlávia elleni NATO-invázió során Dani Zoltán, a Jugoszláv Hadsereg…..
Két visszavonult üzletember beszélget egy miami szálloda bárjában.- Mi lett a sorsa az ön vállalkozásának? - kérdi az egyik.- Szomorú történet. Tűzvész tört ki és mindenem odalett. Még szerencse, hogy kötöttem biztosítást... És önnel mi történt?- Az én raktáraimat…..
teng-leng 2011.10.17 05:06:14
A szerbiai vagyonvisszaszármaztatási törvény körüli huzavona Jó hogy szólt, most már megnyugodtam  ...jelentette ki Aleksandra Jerkov, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga képviselőnője. Jerkov pártocskája képviseletében azt állítja, hogy a szerbiai restitúciós törvénynek…..
teng-leng 2011.10.17 05:02:36
@Anselmo: De akkor nagyon tedd oda magad, hogy megkedvelje a magyarokat!
Meg persze saját magának. Botrány lett volna, ha lemarad Londonról. Komoly fejtörést okoz, ha megpróbálunk arra válaszolni, melyik sportág olimpiai kvalifikációs rendszere a legidiótább, de a torna rendre ott szerepel a kétes értékű címre legesélyesebb jelöltek között. A…..
teng-leng 2011.10.17 02:42:49
@körökör: Pláne pár évvel egy baromi nagy olaszországi bundabotrány után…
hogyvolt VV5 - 1x33 és 1x34 2011.10.16 18:40:00
Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti…..
A matematika sosem tartozott az erősségeim közé, de ha jól számolom, akkor e szavakkal fél tizenegy után négy perccel lehetne pontos időjelzést adni. Egyszerűbb lenne úgy, hogy huszonkét óta harmincnégy perc, még egyszerűbb, hogy fél tizenegy múlt négy perccel. Csakhogy. Mindez…..
A Ludovikába költöztették volna Navracsics egyetemét, de kiderült, ott van már egy múzeum. Most építenek egy új, 35 ezer négyzetméteres épületet az Orczy kertben, hogy legyen hely a Közszolgálati egyetemnek, amelynek egyetlen pontja biztos: hogy a héten megszavazták, 2012…..
  Szerkesztőségünkbe harcias levelet fújt be az őszi szellő. Ebben magyar zsidó szervezetek fogalmazzák meg „hatmillió égő áldozatra” hivatkozva az ENSZ-ben képviselendő magyar állásponttal kapcsolatos elvárásaikat. Írják: az önálló Palesztin állam…..
Delphoi jósda VIII. 2011.10.12 23:57:00
 ..
teng-leng 2011.10.16 04:49:28
@osborne: Ugyan már, Drazsé kispályás a félanalfabéta Churchillhez képest, aki volt kereskedelmi, belügy-, hadfelszerelési, hadügy-, gyarmatügyi, légügyi és a fene tudja még, milyen miniszter, illetve kétszer miniszterelnök. Pedig tudjuk jól: segghülye volt, és baromi lusta.
teng-leng 2011.10.16 20:41:35
@VI. Béla: Mondjuk ebben is van valami…
Piroslap Hitler és a Jobbik 2011.10.16 11:30:00
Pontosan nem világos nekem a Hitler és a Jobbik viszonya. Vajon a szittya párt hősként tekint rá, vagy szimplán tömeggyilkosként? Egy dolgot láttok, hogy a Jobbik gyáva ez ügyben is. Nem meri bevállalni a vállalhatatlant, de azért olcsó politikai haszonszerzésre felhasználja a…..