Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs.T.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pokolgép 35 éves jubileumi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában valószínűleg utoljára láthattuk/hallhattuk a zenekart eredeti, klasszikus összetételében. De természetesen színpadra lépett a mai Gép is...
Svájc meglehetősen érdekes rendszert épített ki a közlekedési bírságokat illetően (is), érdemes egy picit tanulmányozni az alábbiakat amennyiben valaki azon gondolkodik, hogy Svájcba költözik, vagy akár csak átutazik az országon. ..
Nagyon sok helyen találkozom olyan jellegű kérdésekkel, hogy 'hogyan lehet svájci tartózkodási engedélyt szerezni', 'milyen típusú tartózkodási engedélyek vannak', stb. Mivel nem nagyon találtam magyar nyelvű forrást, illetve ami van sem teljesen pontos, ezért úgy gondoltam, hogy szentelek ennek a…..
A mai 40-es, 50-es korosztályból jobbára csak az nem hallgatott Pokolgépet, aki a 80-as éveket valamiféle kísérleti kóma stádiumban élte le. Egy kétperces magánnyomozói munka eredményeként arra is fény derülne, hogy a rőföskelesztői kistemplom fiatal plébánosa anno az Éjféli…..
Régóta gyűjtöm azokat a gyöngyszemeket, amelyeket egy csokorba gyűjtve egy bejegyzést készíthetek a svájci közlekedésről. Amit elöljáróban le kell szögeznem, hogy nem véletlenül számít etalonnak Svájc a modern közlekedés szinte minden ágazatában, és nagyjából az összes sztereotípia, amit el tudunk…..
Először is meg kell követnem mindazokat, akik gyakran visszalátogatnak a blogomra, pedig már egy jó ideje nem frissítettem. Lehetne sok mindenre hivatkozni, nem teszem, így alakult. Na de most billentyűzetet ragadtam, és szeretnék megosztani egy nagyon érdekes eszmefuttatást. Nekem…..