Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Báálint

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
Báálint 2014.07.21 12:31:50
Sziasztok!

Winklernek vagy Csikósnak szeretnék üzenni, de az index oldalon regelni kell :)

Tehát a PODCAST-ról lenne szó, amit az égéstér nyomat. Nagyon király, nagyon szeretem, állandóan ezt hallgatom a kocsiban. DE KÉRLEK a hangerő problémával kezdjetek valamit, mert megőrülök.

Mit értek ez alatt. Épp most hallgattam az az adást (de mindegyikre igaz) amelyikben Csonti volt a vendég. Nagyon jó, nagyon szórakoztató! Viszont a mikrofonokkal kezdjetek valamit, mert Winklert mindig olyan hangos mint az állat minden adásban, a többiek meg baromi hallkak. Tehát hallgatom mondjuk Csikóst ahogy mesél, vagy a kollégát aki 500ért akart használtautós tesztet írni háttérben, és fel kell hangosítanom a rádiót, főleg ha le van húzva az ablak. Utána beleszól valamit Winkler (jellemzően egyébként nem túl udvarisan közbevág) és ÓÓÓRDÍT a rádió. Ekkor persze lehalkítom, és pont nem hallom, hogy melyik filmhez vitték Csontiéktól az autókat. Ekkor felhangosítom, és a story végét hallom. Utána megint szól valamit Winkli, és megint a szívbaj jön rám. Szóval állandóan tekergetem azt a rohadt hangerő gombot.

Kérlek szépen kezdjetek ezzel valamit!!
Két dolgot is tudok ajánlani.
1.) Winkler üljön messzebb a mikrofontól, kb mint a többiek :)
2.) Létezik az úgynevezett "normalizálás" ez azt jelenti, hogy a felvételen le kell futtatni egy hangerő normalizáló programot vagy algoritmust, és kb egy szintre hozza végig a hangerőt. Belő egy közepet, és hangosabb részeket hozzá halkítja, a halkakat felerősítik.

Szóval kérlek továbbítságot az égéstérnek, aztán szóljatok vissza, hogy mit szóltak hozzá!

Köszi szépen
Bálint
Győr
Halihooo!!!Páran már megrémültek, hogy megszűnt a blog! :)Nem szűnt meg, csak erőt gyűjtöttem.No meg dógozni is kell valamikor...És még a hírlevél kiküldő rendszerünk nem nagyon akar helyreállni már egy hónapja és nem tudok levelet küldeni, ezért most később kapnak…..
Báálint 2011.06.21 11:07:36
Hello! Szeretném megnézni a videot a www.project.hu/wikfx címen, de mi a felh.név és jelszó? Köszi