Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.peet

83 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken indult a Voice - Magyarország hangja a TV2 vadonatúj zenés tehetségkutatója. Az első adás igazán pozitív visszajelzést kapott a kritikusoktól, sőt a nézőktől is, hiszen az Xfaktor után a hét második legnézettebb műsora lett. Péntek este fiatalok körében átlagosan…..
Igaz még csak néhány szolgáltatónál érhető el, máris szép számokat hozott az RTL2. A csatornán különösen jól teljesítenek a saját gyártású műsorok (Forró nyomon, Híradó), az RTL-es műsorok ismétlései, valamint a déli szappanoperák. Kedden főműsoridőben 1,06 %-os…..
Múlt héten mindent vitt az RTL klub, a TV2 minimális sikerekkel vigasztalódhat. A délutáni Riválisok a Hal a tortánt gyengíti, a visszatérő Gyanú árnyékában a Tényeket és az Aktívot, az Xfaktor pedig a TV2 egész szombat estéjét teszi tönkre. A visszatérő Frizbi is csak a…..
1,8 millió nézővel indított az Xfaktor 3. szériája, változatlan zsűri, szabályok, díszlet és műsorvezető, de úgy tűnik a nézők - konkurencia hiányában - még mindig vevők a tehetségkutatóra. A 18-49-es toplistára pillantva is látjuk, hogy itt az ősz, hiszen egészen a 8.…..
Óriási várakozás előzte meg a Dallas új epizódjainak premierjét. A televíziózás egyik kultikus sorozatának 2012-es folytatása az RTL Klubon látható. Az első két, évadnyitó epizód a kereskedelmileg kiemelt korcsoportban, a 18-49-es korosztályban a legnézettebb két műsor volt…..
A tűzijáték lett a múlt hét legnézettebb műsora, szinte hihetetlen, de 400 ezerrel többen nézték az m1 közvetítését, mint a lista második helyezettjét, a vasárnap esti Neveletlen hercegnőt. Visszatértek a napi szappanoperák, az első hét a Barátok közt győzelmével zárult,…..
Az utolsó nyári uborkaszezonos héten győzött a papírforma: a teljes lakosság körében még mindig a Tények áll az élen, a fiatalok körében pedig a szerdai Dallas - Jockey visszatért került a dobogó első fokára. Az m1-en már nincs olimpia, így visszacsúszott a negyedik helyre,…..
Nagy meglepetésre a TV2 lett a múlt hét legnézettebb csatornája főműsoridőben a 18-49-es korosztályt vizsgálva. Az előny minimális, hiszen 0,1%-kal lett jobb az m1-nél és 0,4%-kal nézték többen legnagyobb konkurensénél. Persze a sikerhez nagyban hozzájárult az RTL klub hétfői…..
Múlt héten szinte mindent vitt az olimpia: az m1 főműsoridőben a 18-49-es korosztályt nézve 7 napból 4 napot megnyert, a köztévé nézettsége pedig az egekbe emelkedett egy-egy éremesélyes sportolónál. A TV2 a Tényekkel tartja magát, az RTL pedig a sorozataiban bízhat. A TV2…..
b.peet 2012.08.07 16:01:01
Én is remélem, hogy maradni fogunk! :))
@dabu1994: természetesen, forrásmegjelölésnek azért örülnénk :)
@Bunyip: már fent vannak a tegnapi adatok :)@Komment Elek-GD: story4 mindenképp jobban teljesített, mert az RTL nézettsége az AGB mérései szerint egyszer sem emelkedett 0% fölé :)
Nem volt mérhető azok száma, aki tegnap dél és éjfél között az RTL klubot nézték - mint ismeretes egy 3 évvel ezelőtti Mónika show miatt kapott 12 órás elsötétítést a kereskedelmi csatorna. A példátlan büntetést egy hétfőn kellett véghez vinnie a csatornának, és nem…..
E héttől fél éves szünet után ismét friss hírekkel jelentkezik a Nézettség blog. A megszokott tartalmak: heti nézettségi posztok, évadnézettségek, elemzések és a legfontosabb médiás hírek részletes adatokkal, táblázatokkal és diagramokkal. Tartsatok velünk a szokatlanul…..
A Producerek című filmet a 18-49-es lakosság 5%-a, a teljes népesség 3,7%-a választotta. A TV2 főműsoridős átlaga csupán 6,4% volt, ilyen rosszul az elmúlt 15 évben soha nem teljesített a kereskedelmi csatorna.....
Óriási sikerrel futott az 1 perc és nyersz az RTL klub-on. A csatorna őszre tervezte a vetélkedőt (már nyáron leforgatták), azonban sugárzása az idei tavaszi szezon elején indult csak. Sebestyén Balázs játéka mindent vitt, indulása után nagy mértékben lecsökkentette a Tények…..
A legnézettebb műsor ezúttal is - mindkét korcsoportban - a Csillag születik válogatása volt, amely már megközelítette a 2 milliós álomhatárt. A TV2-nél a Jóban rosszban sikerének örülhettek, hiszen ha a Barátok köztöt ezúttal sem sikerült elvernie, bőven a csatornaátlag…..
A 12. héten növelte közönségarányát és nézői számát a Csillag Születik a 18-49-es korosztály körében a 11. heti adáshoz képest. Ezzel a múlt heti epizód lett az év eddigi legnézettebb műsora a kereskedelmileg fontos korcsoportnál és a teljes lakosságnál (4 évesnél…..
Rögtön az első adással rekordot ért el a Csillag Születik negyedik szériája, ugyanis a március 17-én, szombat este debütált tehetségkutató a 2012-es év eddigi legnézettebb műsora lett a 18-49-es korosztály és a teljes lakosság körében is (2012. március 18-ig bezárólag). A…..
Merészet alkotott a Story4 és Vágó István, hiszen múlt héten elindult a csatorna saját ötleten alapuló vetélkedője, az átVágó. A kvízprofesszort a Párbaj buktája óta csak beszélgetős műsorokban láthattuk az ATV-n, hétfőn azonban visszatért a gyökerekhez. A vetélkedő…..
b.peet 2012.04.03 18:29:26
@Komment Elek-GD: jönnek a tehetségkutatók adatai, próbálom behozni magam :)))
sietek ígérem :)
Az ATV Egyenes Beszéd című műsora ismét nagy nézettséget produkált pénteken, újabb rekordot felállítva. Az AGB Nielsen adatai szerint volt olyan időszak, amikor 740 ezer ember követte a műsort, amely elsősorban Schmitt Pál interjújával foglalkozott. A köztévén is sokan…..
Tarolt az 1 perc és nyersz, a vetélkedő első részét több, mint 1,5 millióan látták. Jól hozott a Híradó, a Fókusz és a Barátok közt is, de a Dr. Csont is hozta a tőle elvártakat. Teljes lakosságban jól indult a TV2-n a Tiltott szerelem, fiatalok körében azonban nyert a…..
Attila és az RTL klub győzelmével zárult a vasárnap este, hiszen mindent vitt a ValóVilág ötödik szériájának fináléja. A teljes lakosság 34%-a, a 18-49-es korosztály 31,7%-a követte figyelemmel a 4 órás adást. Ezen a napon egyébként jól teljesített a TV2 is, a Napló teljes…..
Tarolt péntek este a Megasztár 6. szériájának első része, fiatalok körében a múlt hét legnézettebb műsora lett, magasan verve a konkurens ValóVilágot. Teljes lakosságban gyengébben szerepelt, előzte őt két Barátok közt rész és a Tények hétfői adása is, de így is az…..
Második alkalommal tarolt a köztévé szombat este, hiszen az m1 az eurovíziós döntővel ismét legyőzte a kereskedelmi csatornákat: az élő adást 1 millió 15 ezren nézték végig. A hazai elektronikus pop egyik legjobbja, a Compact Disco képviseli Magyarországot és a Magyar…..
Nagy lehetett az öröm a TV2 székházában a múlt heti adatokat nézegetve, hiszen 3,3%-ra csökkent a különbség a két kereskedelmi csatorna között a főműsoridőt vizsgálva. Sőt a 4 év feletti nézők körében teljes napon 0,4%-kal nyerte a hetet az RTL klubbal szemben. A fiatalok…..
A magyar eurovíziós válogatóműsorral megnyerte a szombat esti nézettségi versenyt a köztévé a teljes lakosság körében, A Dalt majdnem egymillióan nézték végig, lényegesen többen mint a két nagy kereskedelmi csatorna filmjeit. Az m1 már a Híradóval verte sávját és ez…..