Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segglyukszájú

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Demi Moore és Ashton Kutcher között már többször volt fagyos a viszony, de az a helyzet, hogy a mostani lehet akár reklámfogás is: annak ellenére, hogy a Két pasi meg egy kicsi első, Ashtonnal forgatott részét rekordmennyiségű néző követte, a Warner szeretné bebetonozni a…..
Subba Amy Winehouse visszatért 2011.06.19 20:45:00
Amy tegnap este indította ezzel a performansszal a tizenegy állomásos európai turnéját Belgrádban. A jegyek több, mint tíz rugóba kerültek. Sírok, mert most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ő lesz az állandó fellépő a pokolban, és ez eléggé elbassza a kedvemet.  …..
Péntek van, kánikula-közeli állapotok, a munkásosztály kocsmába megy. A társadalom azon része, aki mégis inkább tévézne, az ne nagyon számítson többre, mint limonádéba tunkolt uborkaszezonra. Bár...A Halálos terápia amolyan klasszikus, Robin Cook-stílusú orvoskrimi, melynek a…..
Kényes témához nyúlok. Régi ideám, hogy a melegek elfogadottságán sokat lendítene, ha híres emberek (nem celebek, hanem olyanok, akik le is tettek valamit az asztalra) felvállalnák homoszexuális mivoltukat, mint ahogy a világ boldogabbik felén ez már természetes nem csak művészek…..