Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DAG

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
DAG 2011.06.20 16:26:27
@isti77:

Szerintem pedig a hazai bérekkel van gond. A Miele nem Rolls Royce, minden német faluban van egy Miele üzlet. Egy Miele sütőt kapsz már itthon is kb.
200 000,- forintért is, ami jó 750 euró. Ezt a német melós röhögve kifizeti a 2 000 eurós béréből. Nekem is ilyesmi sütőm van, megspóroltam rá. Egyszerű, mint a falinaptár, de gyönyörűen süt. A német pógár tudja, hogy ha tartós, megbízható háztartási gép kell, akkor csak Miele.
A többi Felejtő utca 3.
DAG 2011.06.21 11:12:39
@Zorro2007:

A sütőnek semmi baja...
Az ügyfél mérgező, zsíroldó WD 40-el fújja be a sütőt, amiben étel készül...
A vevőszolgálat korrekt ajánlatott tett...
A sütő jelzi, hogy vedd ki a tartozékot piromicsoda előtt, + le is van írva...

Egy olyan céget bíráltok, amely Németország egyik legelismertebb márkája. Nekem csak pozitív tapasztalatom van a Mielevel, itthon is és Németországban is, ahol az albérletemben minden Miele volt. A beüzemelésnél a magyar Miele szerviz még borravalót sem fogadott el, pedig próbáltam tukmálni. Ilyet még nem láttam. Ez felüdítő volt a sok levevés után, amit a lakásom felújításánál tapasztaltam.

Amíg megtehetem, addíg nekem csak Miele dolgaim lesznek. Nem tudok 600 ezret adni egy gépért, de biztos, hogy műszaki emberként inkább veszek egy húsz évre tervezett Miele mosogatógépet 200 ezerért, mint 150-ért olyat, aminek behorpad az oldala ha, hozzáérek. Gondolkodjatok !