Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rubinyo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
rubinyo 2007.10.29 13:57:22
Nos, az elmúlt években utaztam párszor európaszerte.
Sokszor fapadossal, egyszer az Air France-al.Mind magánút volt, by the way..
A véleményem a következő:

1.A fapados mindig olcsóbb, jobb, s higgyjétek el, hogyha az ott vett szendvics árát hozzáadod a jegy árához, még akkor is olcsóbb, mint az ugyanolyan típusú gépekkel reptető kaját adó légitársaságok.
A különbség a leszállóhelyek és a megközelített város centruma közötti távolságban és megközelíthetőségében rejlik.
Itt hibáztunk az air francéval.
2.Az air francevel akkor sem repülnék többet, ha kötelező lenne.
Az egy dolog, hogy a kaja hideg és szar volt, s hogy a de goulle (asszem)-on szálltunk le, ami majd a legjobb megközelítés Párizsba, de aztán jött a feketeleves.

Visszafelé 1,5 órával az indulás előtt már a csekkpultnál voltunk, aholis előttünk két sorban 6(!) ember volt.
Nem viccelek, 6 embert 80 perc alatt csekkoltak be!!! Azt hittem, hogy egyedül meglincselem azt a két hölgyeményt, akik tanulóként megpróbálták a lehetetlent, hogy felengedjenek minket a gépre.De azt is, aki így szervezte!
Nagyon szégyenlem magam, de a cigi-pisi-kávé szünet várható elmaradása miatt olyat ordíbáltam a később a két droid segítségére siető tényleg profi csajra (5 percel az indulás előtt volt úgy, hogy a gépen utazók java része még a hátunk mögött volt), hogy azt se tudta, hogy fiú-evolt, vagy lány.

Persze azt se mondták, hogy húzd-meg-a-rudim...

Szóval ennyit az air francról..Drágán szart..jó üzleti érzék...
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
Tudta-e Ön, hogy milyen az, amikor az embert egy multi kölcsönzi ki egy multinak, de nem a Barcelona a Machester Unitednek? Ha nem, akkor ismerje meg a szopatások eddig talán ismertelen vállfaját! Az milyen, hogy nemcsak az ember fél fizetését akarják elcsaklizni, hanem lenyúlják a…..
Egy csomó helyen a valósággal ellentétesen, pont fordítva szerepel a járatok útiránya a BKV honlapján - írta meg a Homárnak Armando Bertolucci, és küldött is hozzá egy rakás linkelt példát, buszokról és villamosról. A XXI. századba egyelőre be nem kapcsolódó közlekedési…..
A klasszikus kultúrafogyasztók mégsem olyan szegény egerek, ahogy azt esetleg képzelné az ember, ha igaz, amit Eszternek a rendőrök mondtak, és tényleg hetente megtörténik a címben taglalt vagyon elleni bűncselekmény a Szabó Ervinben. Legyenek óvatosak az értékmegőrző…..
Mandolin leleplezte a Wesselényi utca egyik rejtélyét. Kiderült, hogy - egyelőre láthatatlan - útfelújítás miatt raktak végig megállni tilos táblákat a parkolási övezetet jelző táblák tetejére. Az továbbra is misztikus, miért maradtak ott a P-jelek, illetve miért büntetik…..