Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszti76

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A gyerekeik létét megbánó szülők nagyon kevesen vannak. Ennek részben az az oka, hogy ilyet bevallani még egy névtelen kérdőíves felmérésben is nagyon erős társadalmi (és személyes) tabunak számít, részben pedig az, hogy az ilyen történetek mögötti tragikus sorsok már…..
A kommentjeitekben újra és újra előkerül, hogy mennyire nem készít fel senki és semmi a szülés utáni állapotra. A könyvekből és tájékoztatókból sokat (bár még mindig nem eleget) lehet tanulni az újszülött kisbaba ellátásáról, azt viszont jótékony homály fedi, hogy…..
Bábakonferenciás anyag (Old wives' tales vs. midwives' tales: beliefs and reality in the midwifery practice)  van a kezemben - egy a millióból, amelyek mind arra várnak, hogy megírjam őket ide a blogra. Az egyik szemináriumon arról volt szó, hogy mi mindent gondolnak maguk a nők a…..
kriszti76 2011.10.28 21:09:19
@furmint-m: ez a doki aki nekem segített www.ladypower.hu/ itt elég sok info van.
A ... intimtorna szülőanyja teljesen megalapozatlan, mikor olyanokat állít hogy a hüvely egy izmos szerv, masnit tudunk kötni a gátizmokkal,meg hogy külön külön lehet tornáztatni a húgycső végbél és hüvely izmát és hogy a hüvelyi súly káros és aranyeret okoz mikor nemzetközileg elfogadott szabvány szerint a legjobb /P1/ minősítést kapta a medencefenék izmainak megerősítésére. Tényleg csak azt tudom mondani hogy szerintem a súly a leghatékonyabb és mellette legkevésbé fáradságos módszer, de a honlapon le van írva hogy hogyan működik. persze ehhez ép izmok kellenének....
kriszti76 2011.10.30 14:12:34
@pizzafutár: az első szülés után én is csak azt éreztem hogy már nem esik jól a futás,mert meggyengült a gátam. Ezt erősíteni lehet és kell is, medencefenék tornával , jó rá a súlyzó is fentebb írtam a linket, meg biztos az a torna is amit Felicitasz ajánlott, én mindenesetre kipróbálom majd,innen is köszönöm:)
kriszti76 2011.10.30 14:19:41
@furmint-m: Hát nem lehet könnyű neked sem, remélem most már kicsit jobban vagy. Nem is tudom, gondoljatok arra hogy nem tart örökké és lesz egy tündéri kisbabátok és idővel minden könnyebb lesz. Ezek tényleg olyan dolgok hogy a leggondosabb felkészüléssel sem lehet kivédeni, sajnos. Nagyon drukkolok Neked!! Addig is ha úgy érzed hogy bátorításra van szükséged vagy csak arra hogy kibeszéld magadból a bánatodat én szívesen meghallgatlak:)