Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FERi XDDD

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okés, kicsit túlzás, mert ahhoz le kellene vakarni a maradák 5762 blog nevét, de a hivatalos blog.hu pólón rajta van e kicsiny oldal neve. Rögtön az általam (*irónia mód bekapcs*) annyira nagyra értékelt (*irónia mód kikapcs*) "szakíts ha bírsz" blog mellett.Náluk 3500…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
FERi XDDD 2007.11.23 11:33:26
Hi! Az a szomoru hogy ez egy ingyenes játék.. Csak pár mappot irtak ahogy láttam. A szörnyeket, a fitnesz öklöt, mindent lekoppontottak. Lásd: cubeengine.com/
Cube 1, Cube 2 (A cube 1 nél a képek között van a két lábu narancssárga szörny) Amugy a cube 2 nem is rossz játék föleg hogy INGYENES!
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..