Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkozak

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogerőssé vált a Pesti Központi Kerületi Bíróság ítélete, így Centrum Parkoló Rendszer Kft köteles kiadni szerződéseinek adatait. Az LMP Közérdekű Adatigénylő Irodája (Kandi) 2010-ben kérte ki a parkolási pénzekkel kapcsolatos adatokat a Centrum Parkoló Rendszer Kft-től…..
Az emberek túlnyomó többsége nem dőlt be a hajléktalanokról szóló józsefvárosi népszavazás manipulatív kérdéseinek.  A Fidesz szegények ellen uszító propagandája ellenére mindössze az emberek kevesebb mint 16%-a ment el szavazni a szegények és a hajléktalanok…..
Jól jellemzi a Fidesz hozzáállását, hogy a hajléktalanokkal a Belügyminisztérium foglalkozik országos szinten. Sajnos ez a rendészeti szemlélet a Fideszben nem csak az országos vezetők sajátja. A főváros vezetése, valamint a kerületi és települési vezetők is beálltak a…..
A Fővárosi Közgyűlés mai ülésen az alábbi megfontolások miatt lemondtam hajléktalanügyi megbízotti pozíciómról. - nyilatkozta Somfai Ágnes.  Tarlós István felkérését a hajléktalanügyekkel foglalkozó biztosi pozícióra azért fogadtam el, mert lehetőséget jelentett a…..
 Az LMP terézvárosi, erzsébetvárosi és józsefvárosi tagsága mélyen megrendülve gyászoljaaz áldozatokat.  Siri Ellen Sletner, Norvégia magyarországi nagykövete részére Tisztelt Nagykövet asszony! A Lehet Más a Politika megrendülve értesült az Oslóban és…..
Megváltoztatnád a világot, de nem tudod, melyik végén kezdd? Vannak ötleteid, de nincsenek társaid a megvalósításhoz? Te is tennél azért, hogy hazádban a munkahely több, városodban a levegő jobb, a szomszéd kevésbé frusztrált és a világ kicsit igazságosabb legyen? Benned…..