Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keron

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eközben lenn a klubban 2011.12.15 12:26:00
Keron 2011.12.17 12:02:42
Subba Álomreggeli 2011.11.02 09:30:00
Korán kelni köztudottan egyedül a mekireggeli miatt érdemes, de innentől bekaphatják. (via süti!)  ..
Keron 2011.11.02 12:46:46
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
A bölcs Lil Wayne megmutatja, hogy egy ember élete többféleképpen is alakulhat, DJ Shadow klipjében csúnyán pórul jár egy légzészavaros katona, az Evanescence énekesnője meg csak rohan céltalanul. Mindezek mellett az Arctic Monkeys új videójában egy balhés szerelmespárt…..
Duets II címmel szeptember 20-án jelenik meg Tony Bennett új lemeze, amin többek között olyanokkal énekel duetteket, mint Lady Gaga, Norah Jones, Mariah Carey, Michael Bublé, Aretha Franklin és persze Amy Winehouse. Utóbbival énekli Bennett a Body and Soul című 1930-as szerzeményt,…..
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Subba Aranypart Epic 2011.08.26 13:04:34
"Kerestem az igazit, de nem találtam, pedig megbasztam mindenkit." Ádám - Aranypart  ..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
A vezetéstechnikai tréningek első tíz percében szokott elhangzani, hogy a motor arra megy, amerre nézünk. Erre sokan rábólintanak, ennek ellenére mégsem használják megfelelően a módszert. Persze gyakorlás közben mindenki megtanulja használni a tekintet erejét – aki eddig nem…..
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..