Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faterka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Autófília Egy busz, két busz. 2009.01.19 17:30:00
Olvasom az Indexen, hogy az Astoriánál kettészakadt egy busz. Meg is lepődtem, hogy most épp nem kigyulladt, hanem kettészakadt. De legalább senki nem sérült meg komolyabban. A kedvencem azonban a cikkből ez a kis bekezdés:Nemes Gábor, a főleg a BKV buszos üzemágát…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
Utcain plakátokon jól néz ki a Samsung F330, pont olyan, mint egy zenelejátszó. De amikor elkezdtem használni az volt az első gondolatom, hogy a falhoz vágom, leöntöm benzinnel és vigyorogva nézem, amint porrá ég. Egyetlen szerencsém, hogy lemerült a dög, és a töltője nincs…..
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..