Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sylvacska

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilikonos mikrogyűrűzés: Ebben a technikában vegyszermentesen építjük fel a saját hajat. Felépítésnél egy behúzótű segítségével a hajtőre húzzuk a mikrogyűrűt, majd az előre kitincsezett póthajat aládugjuk, és a mikrogyűrűvel, összenyomással rögzítjük. Nagyon…..
  Keratinos hőillesztés: A mai hajhosszabbítások – dúsítások egyik legelterjedtebb módja jelenleg. Nagyon sok fodrászatban elkészítik, sokan sajnos csak ellesték, hogy hogyan kell felrakni, de nagyon kevesen építik úgy, hogy a saját hajat ne károsítsa, és esztétikus,…..
Hajdúsítás Hajak felismerése 2014.11.20 09:30:20
Itt egy kis segítség a hajak felismeréséhez: Egyre több panaszkodó levelet, telefont kapok, hogy vásároltak hajat, milyen olcsón, és európai, és örül neki, aztán kiderül, hogy nem is európai haj, valami keleti indiai/ázsiai hántolt haj, ami 2 hónap alatt tönkre ment a fején.…..
Hogyan is válasszunk.. Ma már nem okoz már gondot, ha a saját hajunk nem kellően dús, megritkult, vagy nem nő meg olyan hosszúra, mint ahogy mi szeretnénk. A hajhosszabbítási módszerek már hazánkban is évek óta elérhetők, de régebben nem találkoztunk ekkora választékkal,…..
Hajdúsítás Melírozás 2014.11.04 21:22:58
Ma a melír technikákról írok pár jellemző mondatot: Átfűzéses melír: Ennek a módszernek is megvannak a válfajai: készíthetünk vele vékonyabb és hosszabb tincseket, adhatunk több árnyalatnyi színt is egy résznek. Lap melír: Rakhatjuk egy passzéban a tincseket…..
Hajdúsítás A hajhullásról : 2014.11.02 17:05:31
A kedves olvasóknak néhány információ a hajakról, és a hajhullásról. A hajak hátterében általában szervrendszeri problémák, gyulladások állnak. Az átlagos, egészséges fejbőr 60-140 szálat veszít naponta. Tavasszal fokozódik a pajzsmirigy működése, ezért több hajszálat…..
Hajdúsítás Bemutatkozás 2014.10.31 11:38:39
Sziasztok! Mától ha időm engedi, blogolni is fogok Nektek, hogy ebben az zűrös hajhosszabbítás-hajdúsítás témakörben, hogy egy kicsit Ti is eligazodjatok. Terveim szerint minden technikát, problémát leírok, képekkel mellékelve, hogy megkönnyítsem a választásotokat. Egyre…..