Regisztráció Blogot indítok
Adatok
worek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Péntek. 2011.12.09 18:25:00
Ezt ma találtam. http://www.es.hu/vas_gabor_riportja;hajogyari_capriccio;2003-02-25.html#.TuIEoZHhMaU.facebook  Kicsit hosszú olvasmány, bevallom én se olvastam végig, de ennek az volt az oka, hogy  egyszerűen saját magamat kímélem az események felidézésétől, attól…..
A blogírásban talán az a legjobb, hogy szépen egymásra találhatnak az azonos érdeklődésű emberek egy-egy blog körül, érdekes történetek, tapasztalatok cserélnek gazdát. A mai poszt erre remek példa. Múlt héten írt nekem László, aki brit pilótajogosítvánnyal rendelkezik, de…..
Belsőség A betiltott Hyundai 2011.08.23 10:39:00
A Hyundai sokat vár az új Velostertől, ez kétségtelen. Kemény, direktmarketing-eszközökkel támadják a konkurenciát, hangsúlyozva a minőséget és finoman utalva arra, hogy most aztán igazán számolatlanul tolják a pénzt a fejlesztésbe. Tegyük hozzá halkan, hogy az utóbbi évek…..
Micsoda rossz, álszent duma kártalanításnak nevezni a Szalai Annamáriának adandó végkielégítést!Rogán Antal a jelek szerint keveri a szezont a fazonnal - ennek nyilván a strómansága az oka. Egymaga ugyanis mindenhez nyilván nem érthet, viszont szinte nincs olyan téma, amiről még…..
Az évtized topikja a hangszeparálás lesz, ez már elég biztosnak tűnik. Most a QuikQuak jön ki hamarosan egy olyan eszközzel, mivel egy kevert zenéből egy nagyon egyszerű és jól érthető vizuális felület segítségével különíthetjük el, keverhetjük szét az egyes hangsávokat.…..
 “Soha nem láttam még, hol kel föl a Napsoha nem aludtam át éjszakáimat”   Ez az Edda idézet sem érvényes többé. A Napot láttam felkelni húsvét vasárnapján, mikor a hatórás mosén orgonáltam a nyitott fedélzeten, és végre, végre az új kabinban rendesen…..