Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmyx

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
A kéretlen reklámlevél akkor igazi, ha tényleg levélnek néz ki. Vuk ilyet talált, nem is értjük, miért siránkozik. A labda mindenestre fel van dobva: ki mutat ennél jobban álcázott spamot? Vuk levele hajtás után.Szia Homár! Alapvetően jól bírom a spam-áradatot, ami mostanában…..
realdream Eloszo 2007.01.11 12:17:00
Ahhoz, hogy blogoljon az ember az kell, hogy az ember gyermeke exchibicionista es grafomanias is legyen, valamint szorgalmas, aki rendszeresen beir, es fenntartja olvasottsagat. Mindez egyszerre Istenadta adomany. Namost nekem elobbi van, utobbiakkal nem vagyok tulzottan kivertezve. Kb ket eve…..
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..