Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoelt

111 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praktikus 18 cm ventillátor 30 W teljesítménnyelKét beállítható sebesség Kisméretű szerkezet szilárd talapzattal..
Termékkereső Milgamma lábápoló 2015.03.25 13:38:00
10% ureát tartalmaz. Parfüm és tartósítószer mentes krém cukorbetegek lábápolásához.Száraz dúrva repedezett láb mindennapi ápolásához.Kiválóan alkalmas neurodermatitisz és ichtiózis esezében.Az urea hozzájárul a bőr nedvesség felvevő-és tároló képesség…..
Termékkereső Bioderma termékek 2015.03.21 13:14:00
Mit kell tudni erről a márkáról? A Bioderma egy francia kometikai márka, melynek termékei különféle bőrtípusokhoz kötődő problémára nyújtanak megoldást (száraz bőr, zsíros bőr, érzékeny bőr, stb.). A Bioderma termékek közül kiemelkednek a fényvédők széles…..
A nyírfacukor kinézete, és íze teljesen azonos a hagyományos kristálycukorral. Sokan mondják, hogy semmilyen pozitív hatása nincs, tehát felesleges flanc, és pénzkidobás. Azt persze tudjuk, hogy a túlzott cukorfogyasztás egészségtelen. Kevesen gondolják, de egy évben körülbelül…..
Egy házi készítésű törölközőtartó összeszerelésében lehet segítségünkre az alábbi videó:   ..
Termékkereső Körömgomba ellen 2015.03.11 11:16:22
A körömgomba egy olyan gombás fertőzés aminek hátterében több gombafajta is megbújhat. A legtöbbször előforduló fajtája a fonalas gomba, ez a köröm végétől terjed, és a körmöket megvastagítja, illetve megsárgítja. Elég kellemetlen, illetve ebben az esetben a nyitott…..
Már bőven benne vagyunk a téli időszakban sajnos sokunk bőre ekkorra már feladja a küzdelmet a zord időjárás ellen. Erre az esetre lehet segítségünkre a Physiogél krém, ami nagy segítségünkre lehet az arc, vagy testápolásban.  De arc ápolásnál ne feledjük a 3-as…..
Termékkereső Tapasz vízhólyagra 2015.02.15 10:22:52
Ha vízhólyaggal találkozunk két dolgot tehetünk. Vagy kiszúrjuk,vagy hagyjuk addig, amíg magától ki nem fakad. A hólyag nagyságától függően dönthetünk a kiszúrása mellett. Ha azonban nem szúrjuk ki akkor fontos, hogy ragasszuk le a hólyagot, egy erre a célra kifejlesztett…..
Ha már minket is elért a kellemetlen vírus, akkor a kezelésben segíthetnek az alábbi készítmények: A védőcsomag, egy olyan gyógykészítményekből álló válogatás, ami három hónapos védelmet nyújt, illetve a már betegeknek is hamarabbi gyógyulást ígér. Az influenza elleni…..
Létezik ilyen. Persze csodát ne várjunk tőle. Ha a legegyszerűbb fali mosdót szeretnénk megvásárolni, akkor ez lehet a legjobb választás. negyven cm-es mérete, és kb. öt és fél kilós súlya standard adatoknak számít, így gyakorlatilag bármelyik fürdőszobába felszerelhető.…..
Még manapság is divatos ez a klasszikus formájú fűtő és sütő-főző készülék. Eredeti forma, kiváló teljesítmény. A füstcső kivezetést illetően jobbos és balos kivitel létezik, ezért vásárlás előtt nem árt megnézni a helyet, ahol használnánk, hogy ne a rendelés után…..
terhelhetőség: 1Tonnakét tagos hidraulika, lábbal emelés és eresztésminimális magasság: 830mmmaximális emelés: 1800mmdönthető és oldalra állítható asztal lefogó láncokkal, támasztó fülekkelcsomag méret: 560x370x910mmbruttó súly: 90kgnettó súly: 77kg Elérhetőség…..
Kevesen tudják, de léteznek már olyan ledes gyertyák, amelyek valódi viaszból vannak, és elemmel működnek.Ráadásul energiatakarékosak is, és természetesen majdnem olyan kellemes hangulatot árasztanak, mint a hagyományos gyertyák. A hosszú téli estéken kellemes hangulatot…..
Ha gépi vagy kézi vakolás között vacillálunk, akkor több dolgot is mérlegelni kell. Mekkora felületet szeretnénk vakolni, illetve időhöz van e kötve az elkészülési idő?   Ha kisebb a vakolandó felület nagysága, mondjuk egy kertes háznál, akkor is érdemesebb a gép…..
Ki ne szeretne karácsony után is csillogó, és persze gyönyörű dolgokat alkotni, amivel feldobhatja a környezetét. A gyerekekre ez hatványozottan igaz, tehát nekik is jó kis meglepetés lehet, egy ilyen készlet. A blingles drágakő stúdió segítségével alkothatnak…..
Gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy a sok helyen használt műanyag elemek, autón, motoron, vagy akár egy tetőboxnál megsérülnek. Ilyenkor akár magunk is nekiláthatunk a probléma megoldásának, és ilyenkor találkozunk a műanyag hegesztés fogalmával. A fenti videón…..
Termékkereső Epiphone Wildkat 2015.01.03 08:35:00
Ki ne szeretne birtokolni egy ilyen csodaszép gitárt? Sok nagy sztár is előnyben részesíti ezt a márkát, és a híres, Epiphone-on játszó gitárosok névsora nem olyan impozáns, mint a Fender vagy a Les Paul esetén, de nem csak a régi, legendás együttesekben ( KISS, U2, Beatles)…..
Ez a tea nagyon hasznos emésztési panaszoknál, felfúvódás esetén görcsoldó hatású. Fokozza az emésztőnedvek kiválasztását, étvágyjavító. Légúti megbetegedésekben is hasznos lehet, hiszen segíti a nyákoldódást, és erős köptető hatása van. Népgyógyászatban is…..
A hőmennyiségmérő vásárlásánál, a legfontosabb szempont, hogy a hőmennyiségmérő csak a határadatokon belül, pozitív hőmérsékletkülönbség és térfogatáram mellett számol. Megadott határnapon a hőmennyiség és térfogat mért értékek kicserélődnek az előző…..
A téli időszak közeledtével egyre nagyobb szerepe van az ablaktörlő lapátoknak, amik csak akkor tudják maradéktalanul ellátni feladatukat - a nehezebb időjárási körülmények közepette - ha jó minőségű, nem elöregedett gumival dolgozhatnak. Gondoljunk csak bele, hogy egy lapát…..
Amikor szükségünk van rá, akkor általában már nincs idő megnézni, milyen a kínálat, ezért általában a leggyorsabb, és legolcsóbb verzió érdekel mindenkit. A tűzőgépkapocs szélesség állandó de néhány, főként komolyabb géppel, akár a szöget is be tudjuk…..
Az ünnepek közeledtével, a különböző karácsonyi díszek elkészítésében nagy segítségünkre lehet, egy ügyes kis ragasztópisztoly. A kínálat elég széles, úgyhogy nézzük is meg gyorsan, milyen tulajdonságok alapján választhatjuk ki a számunkra megfelelőt! - Ha csak a…..
Lassan már vége a betakarítási, és őszi kerti munkáknak is, de akik éppen most keresnek háti permetezőt, érkezzen most nekik néhány jó tanács, amit nem árt fejben tartani ha ilyen eszköz beszerezésén gondolkodunk. - Kézi hajtású, vagy motoros gépre van szükségünk? (Az…..
Termékkereső Lombfűrész teszt 2014.11.22 17:01:00
Nem annyira népszerű a házi barkácsolók körében, azonban nagyon hasznos eszköz a lombfűrészgép. Ha mi is szeretnénk beszerezni egy ilyet, akkor most lássuk, mit is érdemes megnéznünk vásárlás előtt. - Az első, és legfontosabb tanács, hogy mint minden gépet, ezt is érdemes…..
Termékkereső Satu vásárlás 2014.11.20 10:53:00
Ha egy jó minőségű satu vásárlását tervezzük, akkor nem árt, ha az alábbi szemponton szerint keresünk. -Keressük mindig a lehető legjobb minőséget, olyan terméket, amit akár ipari felhasználásra terveztek. - Ezeknek az eszközöknek általában mozgó válla van, és egybe van…..