Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulipän

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes drog ez a sorozat, képes kihozni mindenkiből a lelke sötét bugyraiban lakozó őrültet. Elég csak megnézni az Éjjel-nappal Budapest fészbúk oldalát, vagy elolvasni a sorozat producerével készült interjút a Magyar Narancsban. Jó, Herman Pétert nem akarom bántani,…..
A temetkezési törvény átfogó módosítását kezdeményezi a Fidesz. Végre! Igen! Fehéredjen a gazdaság, ne lehessen szakképzettség nélkül temetkezési szolgáltatói tevékenységet végezni, legyen olcsóbb a temetés! Egyetértek!De azt, hogy szeretnék a hamvak hazavitelét …..
Kikelet_ arról kérdezett kommentjében, hogy milyen DVB-T tunert érdemes választania adott esetben.Üdv! Teljesen új vagyok a témában, ezért ha nem gond, lenne néhány általános dvb-t kérdésem. PC-re szeretnék tv-t varázsolni, érdekelne hogy pontosan milyen dvb tunert kellene…..
tulipän 2011.09.05 19:43:53
Üdvözletem!
www.arukereso.hu/tv-tuner-c4027/alcor/dtv-hs-p43563484/termek-leiras.html#description
Ilyen készüléket vásároltam.
Már az XP szórakozott velem, hogy nem tetszik, mert nem felel meg az XP eredetiség vizsgálaton, de a blokkolást feloldottam és feltettem a programot.
Szerettem volna hangolni a kütyüt, ám csalódásomra, semmi adást sem fogot..
Miskolc belváros, 35 méter magasan, semmi árnyékolás, előttem az avasi adótorony.. Erkélyen, kezemben a géppel, és azt a mütyüri antennát magasra emelve, mint a győzelmi zászlót, megpróbáltam újból tv adást keresni. Ám másfélperc várakozás után, a hangulatom úgy szállt el, mint ama győzelmi zászló.
Kérdésem az lenne, hogy vki tud-e vmit ajánlani, hogy mit állítsak be a totalmedia programban, vagy esetleg küldjem meg a tizedikről az egész kütyüt?
Nem áll módomban a kékvirág szimbólumú társaságnak a méregdrága kábeltv-jét bekötni és így legalább, ha úton vagyok, tudtam volna tv-zni. Annak van köze ahhoz, hogy az én XP-m x64-es az usb pedig x86-os végződésű programot tett fel?
Zöld kicsi, no nem indán, hanem antenna megjelenik csatornakeresésnél, de a kis csíkok sztrájkba léphettek..
Köszönöm a figyelmet :)
Álné Vendel kiváló stílusú és tartalmú levelének első fele adta a múlt heti posztot, a Hülye kutyás, botfülű szaxofonos és a Bunkó család 1. részét. Miután hülye kutyás hölgyet és a botfülű szaxofonos urat az első részben kivesézte a posztoló, íme a második rész:…..