Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meseboltbabszinhaz

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi bérleti sorozatunkkal folytatni kívánjuk a Mesebolt Bábszínház hagyományait, miszerint: sokszínű kínálattal szeretnénk segíteni, támogatni az oktató-nevelő munkát. Ennek érdekében az év végi pedagógustalálkozón elhangzott, s az év közben hozzánk érkező segítő…..
Bár társulatunk nyáron is sok helyen vendégszerepelt az ország határain belül és kívül, így az elmúlt hónapok sem csak a pihenésről és a feltöltődésről szóltak, a nyár végi karneváli Csillagvitéz előadásunk után egy nappal  útjára  indíttottuk a 2012/2013-as évadot.…..
Bábszínházunk idén nyáron nem csak gyerekközönségének kínál színházi programot, hanem felnőtt nézőinket is igyekszünk kiszolgálni.Június 25-én a Kőszegi Várszínházban kerül bemutatásra AKÁRKI - MORALITÁSJÁTÉK c. utcaszínházi előadásunk. A Hoppláda, a János…..
 A magyar népmese napján (szeptember 30.) színészeink is ellátogatnak a Napsugár Óvoda (Szombathely, Pázmány Péter körút 26/a.) csoportjaiba: a klasszikus meseolvasást zenei kísérettel és színészi pantomimjátékkal teszik színesebbé az ovisok számára.Közreműködnek:…..
Bemutató előadásra készül társulatunk, hiszen október másodikán rántjuk le a leplet Kovács Géza új rendezéséről, a Baktüttyösről.A vasi mende-mondákból építkező játékunk írója Szász Ica, tervezője Biczó-Takács Lilla, a két játékos pedig Császár Erika és Szabó…..
 A Csicsergő Bölcsődével karonöltve szombaton útjára indítottuk a havi egy alkalommal (valamelyik szombaton) jelentkező játékos délutánunkat, amivel természetesen a legapróbbakat (és szüleiket) szeretnénk közösen megszólítani. Legközelebb október 15-én (szombaton)…..
Immáron elérhető aktuális repertoárunk videó-ajánlója. Katt és hátradől. :)..
A Mesebolt Bábszínház  - betegség miatt – Irgünc-burgunc című előadása helyett A kíváncsi kiscsikó című játékot adja elő június 25-én a  Csicsergő Bölcsődében zajló CSALÁDI JÁTSZÓHÁZ című rendezvényen . Az ingyenes programra -  mely…..
Sokéves hagyomány már, hogy az évad ill. a tanév végén találkozóra hívjuk a bérletes iskolák és óvodák szervezőit, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat, hogy meghallgassuk észrevételeiket, véleményüket a látott produkciókról s beszámoljunk nekik terveinkről.Ebben az…..
2011. évi őszi bérletünkkel elsősorban hazai tájakra röpítjük nézőinket a képzelet szárnyán.Szombathelyen 2011. május 10. után minden óvodásnak és kisiskolásnak eljuttatjuk játékos bérletajánlónkat, s akinek kedve úgy tartja és kivágja a kis papír paravánt, az akár…..
                   A Mesebolt Bábszínház társulata sikeresen szerepelt a VI. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén, Budapesten.A kétévente megrendezett színházi seregszemle a különböző…..
            A bábszínház jogelődje félhivatásos együttesként alakult meg 1989-ben, a szombathelyi Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban. H. Nagy Katalin alapító igazgató vezetésével 1995-ben vált hivatásos…..