Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atissss

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
--White-- Az a csodás internet !!! 2007.11.12 22:03:00
Eljött ez a nap is! Végre otthonról internetezhetek! Szabadon mint a madár,határt csak a fél mega szabhat :(((DE ez sem gond,nekem tökéletesen megfelel.Nem tudom leirni milyen boldog vagyok most. Úgy érzem enyém a világ.Persze apámmal meg kell osztanom de ez sem gond.Ezt ugy fogom…..
--White-- A nagy Gazdaságos! 2007.09.25 14:29:00
Nos eme bejegyzés nem szól másról mindössze egy Debreceni hipermarketről ahol dolgozom és nap mint nap hallok új és érdekes dolgokat! Egyébként nagy T betű van  a neve elején! Itt dolgozom éjszakás árufeltöltőként mint diákmunkás!Elmesélek pár történetet amitz…..
--White-- Első bejegyzés 2007.09.17 14:27:00
Nos hát igen ezt is megértük!! Nos aki nem ismerne és érdekelné hogy ki vagyok azoknak néhány elérési lehetőséget adok: E-mail:kozi11@fremail.huFent vagyok az IWIW-en,és megtalálható vagyok a Hotdog-on is!Szóval mivel még otthon nincs netem így csak suliból írogatok meg egyéb…..