Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falatkányi

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Falatkányi 2019.04.27 12:47:57
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Falatkányi 2019.04.23 18:27:18
@MEDVE1978: én 200-300k/hét bért hallottam a bajnokokhoz. de bántóan szar volt a műsorstruktúra. minden egyes nap szinte ugyanaz amit látok, majd a hiperszuperűrdöntőben egy pályát nézzek végig 10x??
a döntő szabályainál már kiderült hogy a csaj nyer, de az egész versenyben szarrá lehetett nyerni magát bárkinek akinek a hajigálós játékok mennek.
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Vagy három hete nem írtam hogyvoltot, erre ma mit kapok? Karácsonyi vonyítva sírást, ahol még a legkeményebb játékosok is nyüszítve törölgetik a taknyos orrukat. Te meg kedves hv író rittyentsél ide egy kurva posztot könnyekből. Higgyétek el, én mindent megpróbáltam, de csak ennyire futotta ma. :D..
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Falatkányi 2018.12.09 09:32:02
@nervy: olvasásértés. nem tüntetést hazudott, hanem drámai képsorokat. ne legyél gyökér.
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Falatkányi 2018.11.21 10:00:42
@Nyuszomuszo83: ez a hat után nem evés nem tesz jót a diétádnak :) borul az inzulin meg minden nyavalya, egyél (2 órával lefekvés előttig) csak főleg zöldséget!
Back to the game, az adás elején Tilla egy gyors félperces összefoglalóban elhogyvoltozza a múlt heti eseményeket, így legalább valamelyest én is visszarázódom ehhez az illusztris társasághoz lelkiekben. Palácsikék romi reggeliznek, Tenya csaja pedig próbálja felvilágosítani…..
Falatkányi 2018.11.03 22:21:14
@Sanda.Ipse: mondanám hogy nézd vissza, de nem akarok neked rosszat :) különböző a kocsi, de még a szemüveg is amit ráadtak
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
Falatkányi 2018.10.05 14:09:57
@balazsman: az arany iránytű volt az egyetlen film, amit egyszerűen képtelen voltam végignézni. a könyvek jók, a film elmondhatatlanul szar a számomra.
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Falatkányi 2018.09.14 09:30:16
@Abdul Shakur Awf Haik: simán be lehet bizonyítani. fényképek, üzenetek, bármi.
amúgy meg ha valaki nem megalapozottan állít valamit, akkor vszinuleg kitalálta, és ha valamit ki kell találni, elég közel van a hazugsághoz
Bár eleinte nem volt hajlandó rá, mivel egy napja folyamatosan támadják vagy röhögnek rajta, mégis beadja lemondását Jason Spencer  Georgia állambeli republikánus képviselő, aki egész Amerika előtt niggerezett teli torokból, letolt gatyával, és eljátszotta, hogy levágja és szájába tömi egy…..
Falatkányi 2018.07.25 16:52:29
@BaDani: néztem a videót és nem hittem el, hogy felnőtt ember nem jön rá a selfiestickkel való bohóckodás közben hogy ez mekkora kamu. utána olvastam a kommentedet, és RezsiSzilárd tényleg ugyanez a kategória lenne
"Ez a sztori az egyik legjobb, amit valaha írtam" – mondta George R.R. Martin, miután tavaly eladta a Nightflyers sorozattervét. A sorozat az író nyolcvanas években megjelent, azonos című novellája alapján készült (amely a szerző szintén azonos című kötetében jelent meg), most pedig befutott hozzá…..
Falatkányi 2018.05.15 18:08:52
@Hogyan történt?: en nem talaltam meg olyat. (Minimalis magyar felirat van, takolni gepen lehet ra.)
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Falatkányi 2017.09.11 10:08:23
@magaslabda: allitolag (nem neztem, hvg cikk) szinhazban jatszott.
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Falatkányi 2017.08.23 10:39:15
@FlybyWire: DISCLAIMER, nem csak neked szol :)
A fiatal generacio ezt latja temaban. 22 vagyok. Nincs gyermekem, csak a "sajat" tapasztalataimbol taplalkozom. Meg elvileg ugye engem is feltunk, hogy ilyen leszek mert ezt latom a tv-ben. Van tv-m, a cool/axn/prime vonalon mozgok kb heti egyszer, csak a masodik reklamszunetnel mindig felbaszom magamat es kikapcsolom :D az a gyerek, akinek a szulei 7-15 eves koraig nem tudjak azt elerni, hogy ne nezze ezt/ne tartsa kovetendo peldanak szerintem mar reg "elcseszett" es nem az lesz a legnagyobb problemaja, hogy latta e a pumpedeket vagy nem. Ezert teljesen felesleges magukat kulturembereknek tarto kommenteloknek ezen frocsogni. Te nem kapcsolod be, normalis gyerekneveles miatt a gyerekeiteknek nem a szorakozas csucsa ha bekapcsolja a tvt, hogy ezt nezhesse. Mas erkolcsi fertojen meg minek kell szornyulkodni? :D annyi jo dolog van az interneten, mindenki azt nez amit akar. En peldaul eden hotelt... guilty pleasure, de nem ereztem soha, hogy jelentkeznek, hogy Eden/BB/VV/ENB/farm/exek legyek :D
Falatkányi 2017.08.23 10:48:26
@FlybyWire: valoban, ez szar. De en attol is visitok, hogy a prime-on halal nyugiban nezem az 1500x dr csont ismetlest, es 10 percenkent reklam, ami a hirado ugyanazon hirenek (velhetoen rosszul lett a kb 70 eves no aki a helyi fogorvos felesege) bevagasaval kezdodik. Utana elokerestem a laptopomat, nezem inkabb azon. Hamarabb letoltok barmit mint hogy vege legyen a reklamszunetnek :D
Es tartom azon velemenyemet, hogy akit barmiben befolyasol pumped/vv/enb, azoknal a baj sokkal korabban kezdodik es melyebben van, minthogy ezt a tv csatornak kitakaritasaval meglehessen oldani.
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Falatkányi 2017.07.09 10:05:36
@joeczar: a sokan vagyunk de nem elegen is elhangzott... a riportalany tudta mit beszel :D
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
Falatkányi 2017.07.07 17:20:08
@belert: amennyit en hallgatok (szokoevente) mindig akkor kapcsolok oda mikor valamilyen kozeleti temaba allnak bele/gunyoljak ki. Ma reggel a plakatokat figuraztak ki, nekem tetszett :)
A végtelen sznobéria megtestesülése vagy tökéletes korkép (kórkép?) a brit arisztokrácia 1912 és 1926 közötti életéről? Mindegy is, a Downton Abbey, - amiből én mondjuk öt percnél nem bírtam többet, mert az agyamra ment a pucc, de így is levettem, hogy miért kapott annyi kritikai elismerést (mert…..
Falatkányi 2017.06.24 16:23:03
@lilcsi manó: masodik vilaghaboru es mindenki meghal ;)
Vége. Ennyi volt. 22 rész után kiderült, hogy az Exek az Édenben plakátján heverő tetovált arc csak kapott egy nem túl nagy rakás lóvét a plakát másik végén áll seggtől, és most ezt, mármint hogy a segg adta a lóvét, tessék szó szerint érteni, mert Zsu, hogy aztán szerkesztői utasításra, vagy saját…..
Falatkányi 2017.05.27 11:11:59
@PeniValdes: instan #szerelem #veledalegjobbkelni #exekszerelem a kozos agyban selfiek alatt.
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Falatkányi 2017.05.04 14:56:17
@padisah: a beteg, meddő, csúnya (nem talál férfit gyerekhez) nőket gyönyörűen feleslegezted le. Nem DOLGA a nőnek szülni. Nem csak saját gyerek adhat értelmet emberek életének. És apát sem cserélünk azért mert munkanélküli vagy kevesebbet keres mint anya. Vagy szűnik meg hasznosnak lenne mert kevesebbet keres.
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
Falatkányi 2017.05.03 07:35:39
@Celtic: nem realtime. Telen (februarban talan) vettek fel
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Falatkányi 2017.04.04 09:05:24
@Dr. Kix: a harmadik evad nekem egy egybefuggo WTF -ezt hogy-ezt minek elmeny. A negyedik evadban meg ujra meg ujra ugyanazok a sablonok. Zsebes kibaszik mindenkivel, Michael asszem 3x veri at az egesz mindenseget, annyira kiszamithato volt :( de en ennek adok egy eselyt, hatha
Falatkányi 2017.04.04 14:03:26
@Prof. William: "nem lattuk a testet" ezzel el lesz intezve, tuti volt valami a scyllan amivel megoldottak az aramutest ES a vegstadiumu tumort is
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
Falatkányi 2017.03.04 16:21:10
@desw: igazából azzal kezdeném, hogy bazd meg. Mindjárt kifejtem, hogy miért.
A negyedik évemet húzom ezen az egyetemen. Mondjuk a pécsit, de ugyanez a helyzet. És az empátiádból érződik, hogy még a három éves büfészakot sem tudtad megcsinálni.
Félévente 1,2 milliót kell(ene) fizetnem. Helyette a szüleim adóforintján tanulok. Meg a kb. 100.000forintból amit félévente könyvekre költök. Hétfőtől péntekig, 8tól 4ig rohangálok a város különböző klinikái között, hogy 25en bemenjünk egy kórterembe random betegeket nézni. NÉZNI, mert kurvára semmi gyakorlati oktatást nem lehet 25 fővel kivitelezni. Az előadásokon nem tudod a haverokat felírkálni, helyette hallgathatod az életunt diafelolvasást az esetek 90%ban. Ezért fizessek? Miből? A 80ezres segédápolói fizuból, amit lehet hétvégente meg éjjel csinálni? Mikor tanulok? mikor seggelem be az 1000+os hatóanyaglistákat? Ami például halál felesleges, negyede elavult, a felét itthon nem használhatod és talán a maradék lesz még mire végzek. És ne aggódj, ismerkedj meg a röghözkötéssel, bár egy külföldi munkahellyel röhögve visszafizetem a képzési díjat. Az ilyen parasztok miatt, mint te, megy el az országból az évfolyam fele. Sok sikert a túléléshez!
Zilpha nem tudja túltenni magát a testvérével történt szakításon, ezért búcsúlevelet ír neki, és a hídról a folyóba veti magát. Ezalatt Sir Strange James cellájában kendőzetlenül beszél a Társaság vezetőjeként korábban elkövetett bűneiről, melyek keretében hajókon…..
Falatkányi 2017.02.28 07:59:06
@RTB: ha nem lenne kovetkezo evad, az ongyilkolassal megborult volna fohosunk es akkor borul minden es vege a sorozatnak :D