Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thunderstick

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Egy távoli, legendákkal teli világban, amikor az MTV-n még zene ment, és az HBO-ra nem ment rá az ember fél fizetése, elcsíptem a tévében ezt a dán filmecskét. A címe felkeltette az érdeklődésem, és bár nem sok jó állatos horror készül a világban, mondtam magamban, egye fene,…..
Thunderstick 2016.09.04 20:39:48
@GinnyWinchester: Azt nem tudod esetleg, hogy honnan tudnám beszerezni a filmet? Engem a negatív vélemények ellenére is érdekelne.
Thunderstick 2016.09.07 11:53:29
@GinnyWinchester: Köszi! Időközben már ráleltem itt: www1.legjobbfilmek.com/embed/779/0 Szinkronos, meg nem is a legjobb minőség, de a semminél jobb.
Dario Argento giallo-trilógiájának záródarabjához olyan színészt választott, akitől mi sem áll távolabb ennél a műfajnál. Bevallom, hogy nem a rendező iránti rajongás vezetett ahhoz, hogy előkeressem ezt a kevésbé ismert munkáját, hanem, hogy szerepel benne a nemrégiben elhunyt Bud Spencer.…..
Thunderstick 2016.07.04 13:55:32
@field 64: Most nézem, hogy van több meghívóm is! Ha adsz egy e-mailt, oda tudok küldeni.
Thunderstick 2016.07.04 17:55:52
@exterminador: Mondj akkor te is egy címet! @field 64: Postázva! Csekkold le a spam mappát is!
Thunderstick 2016.07.04 20:41:57
@exterminador: Elküldve! Szívesen mindkettőtöknek!@field 64: Viszonzásként azt hiszem bőven elég, ha továbbra is jönnek a Verhoevenes cikkek! :)
Újra audiokommentáltunk! Facebook-oldalunkon szavazást tartottunk, olvasóink a Mélyvörös, a Nyomás utána, a Lost Highway és a Donnie Darko közt választhattak. Utóbbi nyert, ezért közkívánatra végignéztük és kitárgyaltuk Richard Kelly klasszikusát. (Letölthető verzió: itt.) A kommentek közt (is)…..
Igen, megint fordítottam a sorrenden, mert elvileg ez a film volt Nic utolsó darabja, de higgyétek el, a holnap bemutatásra kerülő Left Behind sokkal ütősebb lezárása lesz a maratonnak, mint ez (amúgy a két film kb egy időben készült) .  ..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Filmbook Nurse 3-D (2013) 2016.08.08 06:00:00
Most akkor gyorsan mindenki kattint, görget, és megnézi a trailert. Megvolt? Wooooow. Mennyire rohadt jó film lesz ez már? Nem tudom, miről fog szólni, de az tuti biztos, hogy látni akarom. Douglas Aarniokoski olyan trailert vágott össze, hogy azt tanítani lehetne. A világ egyik legjobb filmjét…..
Thunderstick 2015.01.14 14:41:29
@field 64: Egy Verhoeven cikksorozatot mindenképp támogatnék. A kedvenc rendezőim közé tartozik nekem is :)
Újra szól a blog! A Vörös zsaru VHS-kedvence és az Alkonytájt vámpíros kult-klasszikusa után ismét audiokommentár készítésébe fogtunk, ám ezúttal elhagytuk a nyolcvanas éveket és földrészt váltottunk. Orosdy Dániel és Schreiber András kollégáimmal a legjobb spagettiwesternek között számon tartott,…..
Mivel kiderült, hogy az első két feladványt "csalással" sikerült megfejteni, ezért úgy döntöttem, hogy újraindítom a játékot. A szabályokat itt találjátok, ez pediglen az első forduló első képe (amire elvileg nincs találat a google-on). Hajrá! Új kép! (Az "elolvasom"…..
Thunderstick 2013.07.04 20:05:24
A szabályokat itt találjátok. Új kép! Megfejtés: Üldözési mánia (Rat Race). Megfejtő: adm16 (2 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. adm16 (8 pont)..
Thunderstick 2013.07.02 12:08:40
Eljött a nap, amit a világ mély érzésű tinilányainál talán csak a rendszeresen moziba kényszerített pasijaik vártak jobban: bemutatták a Twilight saga utolsó felvonását. Ahogy itt a blogon is beszámoltunk róla, az érdeklődés cseppet sem lanyhult a sorozat iránt: a…..
Thunderstick 2012.11.17 12:24:19
Öl, butít, nyomorba dönt – és mindezt remekül be lehet mutatni a vásznon. A film és az alkohol története elválaszthatatlan egymástól. Piszkos12 rovatunkban a hírhedt politoxikomán, Hunter S. Thompson regényéből forgatott Rumnapló apropóján 12 (+2) olyan filmet mutatunk be,…..
A Filmbarátok #5-ben a "Nagy szökés" kibeszélésénél megemlítettem, hogy az alkotásban van egy kuriózum, amely még ma is kicsit titokzatos. Nem nagyon van alátámasztva sehol az a tény, hogy Harrison Ford szerepelt volna ebben a filmben, de a felvétel alapján azért nehéz…..
Az élet aprócska meglepetései: a Thort csak azért vártam, mert tudtam, hogy Patrick Doyle szerzi a zenéjét, aki bő húsz éve az egyik legjobb, legegyedibb stílusú komponista az amerikai filmiparban. Kenneth Branagh V. Henrikével úgy robbant a köztudatba 1989-ben, ahogy Thor pörölye a…..