Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkreten

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Választás 2018: Hódmezővásárhely és Pécs - párhuzamosságok A figyelem középpontjában a hódmezővásárhelyi diadal vagy vereség áll – kinek így, kinek úgy.Politológus, újságíró, választópolgár egyaránt a tanulságokat kutatja.Az ellenzéki érzelmű megközelítés legáltalánosabb következtetése: ha…..
nemkreten 2018.02.28 21:41:11
@Voznyák Pista: Jól teszed! Szerintem máris induljatok! Vigyétek a gazdáitokat is! Annyit azért megjegyeznék hogy külföldön lopásból meg hazudozásból nem szerencsés megélni! Ott dolgozni is kell. nem tudom Te csináltál e már ilyet.. :D
A száraz tények: Jimmy Page, a világ egyik legjobb rockgitárosa ma lett hetvenéves. Ráadásul nem csak mi mondjuk, hogy mekkora zseni ez a bácsi, hanem egy rakás lista is erről beszél. A Rolling Stone 2011-es Minden idők 100 legjobb gitárosa összeállításán például csak Eric…..
nemkreten 2014.01.09 23:26:11
Hajóroncsok 102. HMCS Yukon - USA 2013.11.28 21:35:57
Most egy hatalmasat ugrunk térben, és pár ezer kilométerrel arrébb meglátogatjuk Észak-Amerika nyugati partját, ahol számos érdekes célpont közül most az egyik legnagyobbat és egyben legveszélyesebbet vesszük górcső alá. Élete során a hadihajó egy életet sem oltott ki, ezzel…..
nemkreten 2013.11.29 16:55:35
@geegee: Valószínű szétaprítani, és beolvasztani nagyobb költséget jelentene, mint "az óceán jótékony takarásával" eltüntetni.. Osztom véleményed, tényleg nem túlságosan kulturált módja ez a szemét eltüntetésének! Főleg úgy vicces az egész, hogy a legtöbb álszent nyugati állam papol rendszeresen a környezetvédelemről, meg hogy ne csináljon egy ország se szemétlerakókat többek közt az óceánokból se.
Sajnos messze van, mert ha itt lenne a közelben, akkor jó néhány szenvedélyes fémbegyűjtő már miszlikbe aprította volna! :D :D Talán a bátor de mindenre elszánt kisebbség, illetve lassan többség populációja is csökkenést mutatott volna! Talán! :D
Már a legelején leszögezem, hogy nem tisztem vitatni Détári Lajos érdemeit, sikereit. Megjelent a könyve „Az utolsó magyar világsztár” címmel, ez pedig jéghideg zuhanyként vágott arcon és ébresztett fel Csipkerózsika-álmomból, ami a magyar focit érinti. Elolvasva azt a…..
nemkreten 2013.10.26 20:56:32
Hogy adta volna el a könyvét? Mondjuk ezzel a címmel, hogy "Egy középszintű labdarúgó emlékiratai"? :) Ohh ne már...! Most ezen kezdünk el filózni, mikor a napnál világosabb, hogy itt kicsiny országunkba függetlenül attól hogy mind játékos, mind, edző, és mind klub illetve válogatott szinten nagyban megy az idiotizmus.. (Tisztelet a kivételnek ha van ilyen!!)
Détári a maga idejében a magyar viszonyokat tekintve talán az akkori legjobb volt, és az akkor,- amilyen labdarúgó karriert befutott, az azért figyelemre méltó volt. A mai nagy focisták, inkább celebek mint focisták! Détári idejében is uralta már a pénz a focit rendesen, de ami ma megy az vérlázító! És lásd az eredményt! A szerintem eléggé túlértékelt válogatott játékosaink simán kapnak nem kevés gólt gyakorlatilag az összes tétmeccssen! A holland bajnokságot is megtapasztaló Lambótörőundrollerező kiválóságunk, pedig ahelyett hogy normális helyre igazolt volna anno,ahol tovább tanulhatott volna és valódi hírnevet és tudást szerezhetett volna, elment a pénz után kukutyinba zabot hegyezni.. Árnyéka önmagának már ma! Na de mi motíválná őket mikor mindenük megvan? Szeretnének valóban hasonlítani mint a tényleges világsztárok! Legalábbis külsőségekben! Mert megtehetik, a fizetésük miatt! Az már egyéni erkölcsi kérdés lenne hogy elgondolkoznak e este mikor bebújnak az ágyba, hogy tényleg letettek e annyit az asztalra hogy ezt az életformát kiérdemeljék.Détári valóban nem volt világsztár! Az akkori időszak legjobb labdarúgója volt, aki azért úgy gondolom lényegesen büszkébb lehet a mai kiválóságok bármelyikénél, aki nagyságrendekkel több pénzt gyűjt be és kevesebbet teljesít! Lehet ennek az egész fociválságnak a túl kevés stadion az oka! :)
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
nemkreten 2011.07.28 19:46:57
Ha van hír, amin nem kellene meglepődnünk, mégis megdöbbenünk rajta az az, hogy Amy Winehouse 27 évesen drogtúladagolásban meghalt. Olyan ez, mintha egy valóságshow-ba direkt választottak volna be egy alkoholista, drogos junkie-t, aki majd szépen, élő adásban lövi túl magát.…..
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Az ingatlanközvetítő cégek egy része nemcsak az ügyfelekkel, hanem a saját alkalmazottaikkal is ellentmondásos, kibogozhatatlan szerződéseket kötnek, amelyre hivatkozva perlik később őket. Vajon etikus lépés-e bejelentést tenni a megfelelő szerveknél? Tisztelt Zugügyvéd…..