Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azbesztos

0 bejegyzést írt és 778 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran visszatérő momentum a kapitalizmus kritikusaitól, hogy persze nem igazán jól működik bizonyos állami szolgáltatás, de ha a megfelelő emberek kerülnek megfelelő állami pozícióba, és megfelelő törvényeket hoznak, akkor ezek minősége jobb lesz. Másképpen, a "jó állam"…..
azbesztos 2014.08.25 17:46:13
  „az benne a gyanús, ami nem gyanús” Balog miniszter tudatosan cselekszik a kamerák kereszttüzében. Balog miniszter ismeri azt a kommunikációs alaptételt, hogy legjobban a képi információ vésődik be az emberi tudatba. Balog miniszter tisztában van vele, hogy ha ő egy…..
Orbán évek óta saját európai/globális fontosságának tudatában él, és pechére már igen közel került ahhoz, hogy az őt megillető 15 percre el is nyerje a vágyott hírnevet. Az a probléma, hogy amint elnyeri, vége is lesz az uralmának. Magyarország a világ szempontjából…..
Weiner László A XIX. századtól kezdve a hazai zsidóság igyekezett elfoglalni helyét a szellemi életben. A felemelkedéshez, a beilleszkedéshez vezető út egyik formája volt ez, ugyanakkor azért jöhetett szóba ez a terület, melyet a modern szakirodalom neonomád életformának is…..
Másodszor futok bele abba, ahogy a NOL.hu tálalja Magyarország Tallinni Nagykövetségének bezárását, illetve az arra adott észt reakciót, miszerint Észtország is bezárja nagykövetségét Budapesten. Előrebocsátom, hogy a lépés szerintem is barátságtalan, számomra személyesen…..
Koczy blogja Meleg helyzet 2014.07.05 14:32:55
Szögezzük le, a szexuális beállítottsága mindenkinek a magánügye. Mind a heteroknak, mind a homoszexuálisoknak. És ezen csúszik el ez az egész meleg öntudat felvonulás, és ezért érti…..
azbesztos 2014.07.06 18:36:16
@conchita wurst: Hülyeség. Elbuzulni nem lehet. Aki buzinak születik az nem tud megváltozni, ahogy egy hetero sem. Ha titkolja, aztán nem akarja tovább titkolni, mert erre biztatják, vagy így érzi magát egyenjogúnak, kinek lehet kifogása ellene? Az ilyen coming outot nevezed buzulásnak? Egy heterot homó által csak megzsarolni, megerőszakolni, vagy leitatni, elkábítani, lelki terrorral kényszeríteni, lepénzelni lehet de ettől még nem nem lesz belőle soha buzi, legfelejebb prostituált.
Még gyereket sem lehet megrontani, mert ettől nem fog nemet váltani, és valószínüleg harcos homofób lesz, el fogja mondani előbb-utóbb mit csináltak vele és a pedifil rosszul jár. Sok buzi fázott rá, aki megpróbált becserkészni heterókat, de a hetero tudatára ébredt mit akarnak tőle, és ha az intelligens diszkrét elhárítás nem volt elég a visszautasítás drasztikus lett. Azért azt jó tudni, hogy az erőszakot, zsarolást és tudati befolyásolást kivéve, ha valaki hetero létére ilyen testi kapcsolatba keveredik az nem ártatlan és nem a homo bűnös. Az elhanyagolt, magányos, mindenre kapható, felelőtlenné nevelt ember tettiért rajta kívül a szülője és társadalom is felelős, hasonlóan mint a többi tönkrement emberi életért, prostituáltért. Viszont aki homo, annak milyen alapon tilthatná meg bárki is, hogy úgy éljen teljes életet, ahogy a hajlama diktálja, ha talál ehhez a társadalmi szabályok betartásával partnert? Miért ne foghatná meg az utcán társa kezét, miért ne köszönhetné puszival (persze nem smárolva és tapizva) vagy ha együtt laknak, mi köze ehhez a szomszédoknak? A pride-on szerintem a nagy többség nem is volt buzi, csak liberó bajkeverő. A buzik nem kockáztatják, hogy ilyen helyre menjenek, vagy olyan férgekkel járassák le magukat, mint a pridee-on látott szopatós álpap, vagy a pucéron a Kossuth téri medencében pancsoló idióta. Ami meg az ellentábort illeti, nagy baromság az ellentüntetés. Ha ez nem lenne, két év múlva már nem volna érdemes a libsiknek pénzt áldozni erre a cirkuszra,mert botrány nélkül az egész érdektelen, a szarkeverés nem ér célt. Így azonban mutogathatják a kordonokat, és rágalmazhatják a magyarokat.
azbesztos 2014.07.06 18:53:57
@Ajtony: Ebben teljesen igazad van. A gyermektelen házasság csak egy papír, egy papi áldás, szentségi életre való lehetőség, amit azonban még a szigorú katolikus szabályok szerint is fel lehet bontani, ha a felek azt vallják, hogy nem is történt "elhálás". A gyermekáldást eredményező házasság viszont jogi védelmet igényel. És nem a házastársak anyagi biztonsága érdekében, hanem a gyerekért. Ennek alapján, ha egy homo nem nemz gyereket (mert legtöbbjük, ha körülményesen is, de képes lenne erre) milyen alapon kellene összeházasodniuk? Párkapcsolatukat jogi tekintetben teljes mértékben szabályozza és védelmezi az élettársi kapcsolat. Egynemű párok házassága valóban nevetséges, abszurd és flesleges provokáció.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” ― Benjamin Franklin Az a választások előtt is világos volt, hogy a Fidesz totális média hatalomra tör, de hogy ilyen gyorsan és ilyen erőteljesen indította meg újabb támadását, az sokakat…..
azbesztos 2014.07.05 11:15:44
@Tímár Mihály: Elég primitív dolog Orbánt életveszélyesen fenyegetni, ahogy teszed, főleg, hogy a gyurcsány -Bajbai féle balos tolvajbandát nem fenyegette halállal senki.
azbesztos 2014.07.05 11:20:19
@Sexual Harassment Panda: A közszolgálati tv-.re szükséeg van az országnak és közpénzből kell fenntartani, ahogy az útépítést, kvízszolgáltatást, csatornázást, stb. A kerekedelmi tv üzlet, de ahogy a szsz árusítást és dohány árusítást is megadóztatják külön jövedési adóval, a kerekedelmi TV-k által kibocsájtott mocskot is meg kell adóztatni. Szerintem ez a reklámadó kevés, emelni kellene.
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
Lehet, hogy ciki, de bevallom: nem küldött padlóra a (rém)hír, hogy itt a világvége. Hogy tudniillik a Barátok közt, X-faktor, Éjjel-nappal Budapest, és más világszínvonalú műsorok beszüntetése vár ránk, ha a kormány nem áll el ördögi tervétől, és mindenáron bevezeti a…..
azbesztos 2014.06.04 09:12:34
@Faszerkezet: Hülyeség. Reklám nélkül nem tudnak árat emelni. Ha nem tudnak reklámozni, csökkenni kell az áraknak.
Csinos kis háború van kialakulóban: A Reklámadó Fronttal Viktorék folytatják az offenzívát, a "norvégok pénzén hízó" civil ellenőrző szervezetek anyagi ellehetetlenítése mellett új frontot nyitottak a legszélesebb nyilvánosságot elérő RTL Klubbal szemben is. A fegyvereket…..
Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériuma politikai államtitkára a Music Hungary nevezetű konferencián mondta a következőket: "Esély mutatkozik a mindennapos zenetanulás bevezetésére az alapfokú oktatásban, a kezdeményezés mögött komoly akadémikusok állnak." Az…..
A megölt remény ízével a számban be kell látnom: valóban sokkal fontosabb dolgok foglalkoztatják a magyar közéletet, mint a kendőzetlen, állami szinten előszeretettel hangoztatott, a magyar és európai kultúrával egyre gyakrabban összefüggésbe hozott homoszexualitás, és ennek…..
azbesztos 2014.05.30 09:51:11
@különvélemény: Kerényi az egyik legjobb magyar rendező. A Madách nagyszerű, nagysikerű előadásainak sora bizonyította ezt. Az ellene indított szánalmas ideológiai terrortámadás mögött nem valamiféle (egyébként nem is létező) buzilobbi, hanem a szarkeverő, minden emberi kapcsolatot, rendet, erkölcsöt lerombolni akaró, az emberek egymásra uszításával járó káoszt a zavarosban halászásra felhasználni akaró, tolvaj, tehetségtelen, szellemileg lusta, dologtalan, liberálbolsi, gyűlölködő söpredék áll, amelyet tényleg ideje lenne "helyretenni" és valódi közmunkára fogni, az általuk olyannyira gyűlölt haza érdekében is.
Varánusz Kémkedünk, Béláim?! 2014.05.20 11:25:35
Mennyivel szórakoztatóbb ez a mostani kormányváró időszak, mint a legutóbbi. Négy éve ilyenkor Kósa és Trubadúr Péter döntögette a forintot, most meg azon megy a találgatás, volt-e kompromittáló buziskodás, esetleg travikurvázás azon a bizonyos horvátországi nyaraláson, és…..
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
Liberatórium Miért a fidesz? 2014.04.27 10:55:23
2014. április 6-án lezajlottak a választások, aminek eredményeképpen a Fidesz a mandátumok majdnem kétharmadát elérte. Azóta több helyen próbálták elemezni a miérteket, véleményem szerint azonban az értékelés mind a győztesek, mind a vesztesek szempontjából hibás. Ennek…..
Jobbegyenes Tényleg nem értik? 2014.04.10 13:51:23
A szürreális baloldali panoptikumból kimaradó LMP nagy kockázatot vállalt a látványos önállósággal, mégis, az éppen csak meglett öt százalékkal esélyt kap rá a baloldal, hogy 2018-ban ne kizárólag Gyurcsány Ferenc őrült egyszemélyes showjáról szóljon a választás.Jó…..
  I. Az előkészítés/ expozíció: Van egy vitatott emlékmű-tervezet, amely bírálói szerint Magyarországot a náci Németország áldozatának mutatná be - ezzel elhallgatva szerepét a magyar holokausztban II. A bonyodalom/ konfliktus: Ezt az emlékművet két nappal a…..
azbesztos 2014.04.10 11:31:11
@Izo: A mély válság 2006-és 2010 között valóban az erőszak, a terror felé vezetett egy szerencsére már alaposan leszerepelt tolvajbanda túlélése érdekében. A fasizálódott kommunisták azóta sem nyugszanak, most éppen a német megszállás zsidókat is sújtó következményeinek emlékére tervezett szobor ellen ágálnak. Elég a bolsi antiszemitákból!
Antal Attila írása A Nemzeti Választási Bizottság szerint az ATV-Népszabadság vitakezdeményezése – mivel abból a Jobbikot kihagyták – megsértette a választási eljárásnak az esélyegyenlőség biztosítására, valamint a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás…..
azbesztos 2014.04.03 15:32:36
@Jock Ewing: Pedig nagyon rinyáltok érte, hogy vitázhassatok.
Bár nem kaptam meg a Békemenet soron következő - a Fidesz kampányzáró nagygyűlésével természetesen merő véletlenségből összefolyó - nagyon civil menetelésén való részvételre buzdító tömeg sms-t, sértettségemet félretéve, kitörő érdeklődéssel olvasom e példátlan…..
azbesztos 2014.03.25 14:20:46
@seol: Vedd bele a presszókat, éttermeket, kocsmákat, mozikat, szinháza büféit, a kiskereskedelmi üzleteket is, kiszolgálóknak csak plusz munkát jelentett a cigarettával való bíbelődés. Azért mert nem árulhatnak cigarettát eznek az üzleteknek haszna nem csökkent, a vandéglátóhelyeknél különösen nem, mert jóval olcsóbb lett az üzemeltetés, a fokozott takarítás, különleges szellőzés elmaradása miatt.
azbesztos 2014.03.25 14:21:59
@seol: Lenyűgöző az érvelésed.
azbesztos 2014.03.25 15:27:26
@ex-dr. vuk: Hülyeség. Mitől lenne tolvaj a felcsuti polgármester? Százmilliója több ezer embernek van, sőt milliárdja is néhány tucatnak, de ha vagyonnyilatkozatokban bevallják, és nincs adótartozásuk, kinek mi közte hozzá? Tolvaj az, aki MSZMP feliratú titkos páncélszekrényben tartja a non profit politikai szervezet pénzét, aki orgazda, mert titkos, ki tudja honnan szerzett pénzeket nylon zacskóban osztogatja valamiért, valakiknek, vagy aki a millióit eltitkolja a vagyon nyilatkozatában, aki Ausztriában parkoltatja az ilyen pénzeket olyan számlán, melynek forrása nem szerepel a vagyon nyilatkozatában, vagy Bissau Guineai hamis útlevéllel álnéven rejtegeti itthoni bankokban. Ha az illető ráadásul egy olyan párt alelnöke, mely a közvagyon 1990-es lenyúlásáról híres, és ő maga, hatalmas vagyona ellenére éhségmeneteken cirkuszol, akkor nem kell magyarázni épeszű embereknek, hogy az ilyen vagyon törvénytelen, a rejtegető meg bűnöző.