Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Gaudi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
A.Gaudi 2011.05.12 17:09:54
@fukar_kufár: A számlázási programokat ismerve biztos vagyok az elütésben de abban,hogy a cég által vezetett rendszerben ezt nem veszik észre a személyzet tagjai és nem kérik a vezető segítségét azt már nem hiszem el!!!!
Vagy bejön a játék és javítják utólagosan az elszámolásban de ez esetben nem jöttbe és így nagy felháborodást keltenek a világhálón az biztos!!!
Az előzményekben sokan csak k.európainak illetve sokan hazai jelenségnek tanúsítják a lehúzást de ez cseppet sem így van!!!
Sokat utazom a világban és bárhol voltam mindenhol megy a próbálkozás legyen ez vendéglátás,taxi,reptér,szálloda!!!
Van ahol +tétel van a számlához írva a taxi ugyan úgy túl számláz ha nem rendeled,szállodában duplán húzzák le a hitelkártyádat és hasonló jelenségek vannak a világban.
És nagyon fontos kérem azoknak a helyeknek a címét ahol tényleg fillérekből a magyar árak alatt lehet enni,inni,aludni,mert mindig odafigyelve a költésre meg kell állapítanom az árak mindenhol egyformák a világban!!!!
Csak a magyarok sajnos nem tudnak utazni illetve ha megteszik azt befolyásolja az anyagi helyzet!