Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duree

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint egy éves kényszerű szünet után újra nyitva a város egyik legjobb gourmet burger falatozója, a Pesti Burger és Bár. Nem lennék én a Burgerpápa, ha nem jelentem volna meg a nyitás napján egy jó kóstolóra többek között pArtizán Alex társaságában...
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Duree 2018.02.07 11:23:15
@További magyar hang: Én ugyan ezt tudom mondani, nálam is minden tökéletesen ment a digivel. Amokorra igérték megjöttek behúzták az optikai kábelt és azóta is minden jó, és ezért fizetek nem egész 6 ezer forintot.Ha esetleg gondom van valamivel még aznap kijön a szerelö és elhárítja a hibát.
A blog érését jelzi, hogy vannak olyan helyek, ahol korábban, akár évekkel ezelőtt jártam, de azóta rengeteg változás történt bennük. Ilyen a címben szereplő étterem is, ahol bár anno is jót kajáltam, mostanra érett be, és a vártnál sokkal zseniálisabb kajákat tudtam az arcomba tolni...
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Duree 2017.06.24 16:12:40
@CID..: Hu de makulátlan seggfej vagy.