Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viki;-)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Fényképek az abortusz után" volt a címe az eredeti bejegyzésnek... 2009. szeptember 21-i kiegészítés:OLVASD EL A KOMMENTÁROKAT, HA ABORTUSZON GONDOLKODSZ! Ez a bejegyzés 2007. április 22-én született. Azóta  a Google már az első 10 között…..
Viki;-) 2011.05.09 21:15:22
@s.solya:

szia Solya!
Jajj annyira nehéz helyzetben lehetsz, de annyira fontos, h tudd, h nem vagy egyedül! Értesd meg a férjeddel, h ez gyilkosság és h a TI babátokról van szó! Szerintem, ha megkérdeznéd Tőle, h bármilyen körülményke között ölne e embert azt mondaná: NEM! De hiszen a gyilkosság és az abortusz között annyi a különbség, h nem egy idegent ölsz meg, hanem a Saját gyerekedet!!!!Értesd ezt meg vele!
És ha bármiben tud bárki segíteni...szólj komolyan! Akár ha tényleg anyagi gond meg lehet oldani, vagy időtök nincs a babára, vannak barátaid, vagy itt is találhatsz segítséget engem is beleértve:)
Ő már most szeret Titeket! Ezt add a férjed tudtára is!
Minen jót!
Viki:-)
Viki;-) 2011.05.10 18:30:17
@Kozonithy:
Kedves Kozonithy!

Teljesen igazad van abban amit írtál! Én sem teljesen úgy értettem amit mondtam...nem azt akartam mondani, hogy szögezze neki ezt a kérdést, hanem, érzékeltetni akartam mennyire súlyosnak gondolom a dolgot! Szerintem is egy jó házasság alapja a nyugodt bizalom, ahol veszekedés helyett viták vannak és természetesen szörnyen jönne ki, ha "gyilkos vagy" felkiáltással indulna a téma! De be kell látom, hogy elragadtattam magam, csak engem elég mélyen érint ez a téma....
De köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmet!
Viki!