Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedhorse

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolhatnád, hogy ha ellátogatsz Szilvásváradra, akkor bárhova beülsz, jobbnál jobb Szalajka-völgyi pisztrángokat ehetsz, változatosan elkészítve. Nos, az utóbbi mindenképpen igaz, főleg, ha szénné égetett vagy esetleg az elmúlt félévben egyszer sem cserélt napraforgó…..
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
speedhorse 2011.08.31 19:00:30
@Zébácsi: De, tudod, a mezei kommentelő leginkább egyik oldalon sem áll, mert rég nem hisz abban, hogy vannak oldalak.
Vagy ha hiszi is, a pályán kívülről nézve a meccset azt látja, hogy komoly ziccerek maradnak ki mindkét oldalon, miközben sok fault tördeli a játékot.

A mezei drukker így arra vár, hogy mikor jön már egy minőségi csere, aki jól cselez, és játékával végre pontokat szerez, s lenne végre gól.
De csak nem jön.

A játék egyre inkább nem szórakoztató...

A hozzászólásom félreérthető volt, valójában a blog tulajdonosának Gréczy Zsoltnak és parlamentbeli társainak szólt nem nektek. Bár ennyi szájkaratést amennyi itt van még nem láttam. Némelyikőtök egy komplett regényt ír ide gondolom mindezt munkaidőben.

Azt írod a játék egyre inkább nem szórakoztató. Sztem ez már RÉG nem szórakoztató. Gondoljatok bele aki 89-ben született az ma már 22 éves felnőtt elvégzett jó esetben egy általánost, egy közép és egy felsőfokú isklolát. Ezek a politikusok milyen fejlődést tudnak felmutatni? Megmondom én, semmit csak egymást tudják szapulni ami mondjuk meg őszintén haszontalan. A mindennapi életben ezek az emberek kihullanának ezért használtam a kontraszelekció szót ami egyedül a politikusokra igaz. Nincs még egy olyan foglalkozás amiben ez az elv működne.
speedhorse 2011.08.31 19:31:59
@Attilajukkaja: "Kezdo lehetsz a palyan!!! :o)"
És tudnád ennek mennyire örülök ;)
Az Apple tegnap új iOS 5 bétát adott ki, ez sorrendben a hatodik frissítés, amit a fejlesztők letölthetnek tesztelésre. Ezzel egy időben kijött az iTunes 10.5 beta 6, Xcode 4.2 preview 6 is.Egyelőre gőzerővel folyik az operációs rendszer átnézése, az egyik nem túl érdekes…..
Jelenleg 2375 dolláron, 430 ezer forinton áll egy fekete iPhone 4-prototípus, hasonló tesztmodell, ami tavaly Jason Chen, a Gizmodo újságírója kezébe került.Egy jól látható jelölés van az iPhone előlapján, a teszttelefon a DF1692 nevet kapta. A hátoldalán az azonosítók X-ekkel…..
speedhorse 2011.07.05 10:45:25
Appleblog iCloud az iOS 4.3-ban is 2011.06.09 09:27:00
Sz. Gergely nevű olvasónk küldte be az alábbi megdöbbentő képeket, amikből kiderül, hogy az Apple felhőalapú szolgáltatása egészen váratlan módon felbukkant a 4-es verziójú operációs rendszerben is.Az egész azzal indult, hogy Gergely belépett az App Store-ba, ahol egy addig nem…..