Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tőrös Balázs

73 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Tulajdonostárs! A Berkenye Viziközmű Társulat Elszámoló Bizottsága ezúton meghívja Önt a Berkenye Viziközmű Társulat rendkívüli közgyűlésére. A közgyűlés időpontja:2011. október 15. (szombat) 10.00 óra A közgyűlés helye:Berkenye, Művelődési Ház2641 Berkenye,…..
A kapcsolódó dokumentum innen tölthető le:http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-bejegyzo-vegzes.pdf..
A novemberi közgyűlést meg kell ismételni, elsősorban azért, mert a cégbírónő a meghatalmazások között több olyat is talált, amely nem megfelelően volt kitöltve, vagy még az alakuló közgyűlésre szólt.Nagyon kérem, hogy aki nem tud jönni, időben küldjön egy szabályos…..
A Berkenye Viziközmű Társulat Intézőbizottsága ezúton meghívja Önt a Berkenye Viziközmű Társulat rendkívüli közgyűlésére.A közgyűlés időpontja:2010. november 6. (szombat) 10.00 óraA közgyűlés helye:Berkenye, Művelődési Ház2641 Berkenye, Petőfi út 6.Napirendi pontok:Az…..
Tisztelt Tulajdonostársak! 2010. október 2.-i közgyűlés jegyzőkönyve innen tölthető le: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-101002.pdf Felhívjuk figyelmüket, hogy a közgyűlés által elfogadott 5. napirendi pont értelmében azon tagok helyett, akik 2010. október 31.…..
Tisztelt Tulajdonostársak!Bizonyára önök közül is sokan voltak, akik nem hitték, hogy egyszer ezt olvashatják és most mégis...2010. szeptember 10-én, pénteken a Nyugat-Nógrád Vízmű Kft. illetékesei megtisztelték jelenlétükkel a területet, majd rövid vizsgálódás után…..
Tisztelt Tulajdonostársak!Az elkészült vízhálózatot az előírásoknak megfelelően megvizsgálta (és mostantól folyamatosan ellenőrzi) az ÁNTSZ.Megérkeztek a laboreredmények és örömmel jelenthetjük, hogy a rendszer a fogyasztóknál elhelyezett mérőkig a határértékek által…..
Tisztelt Tulajdonostársak!Mivel a munkálatok befejeződtek, kérjük, hogy a működési költségeket már csak szeptember hónapra utalják át, azaz október 1-től nem kell működési költséget fizetni!Aki esetleg elmaradásban van, azt kérjük, hogy minél hamarabb…..
Tisztelt Tulajdonostárs!A Berkenye Viziközmű Társulat Intézőbizottsága ezúton meghívja Önt a Berkenye Viziközmű Társulat rendkívüli közgyűlésére.A közgyűlés időpontja:2010 október 2. (szombat) 14.00A közgyűlés helye:Berkenye, Művelődési Ház2641 Berkenye, Petőfi út…..
Tisztelt Tulajdonostárs!Régóta várjuk mindannyian, hogy leírhassuk a következő tényeket...2010. augusztus 25-én üzemen kívül helyeztük a területet ellátó eddigi betápláló csőszakaszt és beüzemeltük a teljes ivóvíz hálózatot. Ennek feltétele volt a megépített hálózat…..
Tisztelt Tulajdonostársak!A Nyugat-Nógrád Vízmű Kft. ezen a héten csütörtökön (szeptember 2.) fogja kicserélni a vízórákat.Kérjük, hogy a vízórákhoz való hozzájutást ezen a napon biztosítani szíveskedjenek.Tisztelettel,Berkenye Víziközmű TársaságIntéző Bizottság..
Tisztelt Berkenye Víziközmű Társasági Tagok! A lakóparki víz- és csatornahálózat kivitelezési munkái – a sokszor barátságtalan időjárás ellenére – gőzerővel folynak és a végükhöz közelednek. Pénzügyi helyzetünket átnézve tapasztaltuk, hogy a közösségünk…..
 Tisztelt Tulajdonostársak!2010. július 3-ra rendkívüli közgyűlést hívtunk össze, melynek jegyzőkönyve innen tölthető le:PDF: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100703.pdf ..
Tisztelt jelenleg is vízbekötéssel rendelkező tulajdonosok!A Vízmű holnap, azaz pénteken, július 9-én 8 és 12 óra között jön felmérni a jelenlegi bekötéseket. Mindenhol hozzá kell férniük a vízórához, ha valaki nincs otthon, ezt kérjük, tegye…..
Tisztelt Tulajdonostárs! A Berkenye Viziközmű Társulat Intéző Bizottsága ezúton meghívja Önt a Berkenye Viziközmű Társulat rendkívüli közgyűlésére. A közgyűlés időpontja: 2010. július 3. (szombat) 10.00 óra A közgyűlés helye: Berkenye, Művelődési Ház 2641 Berkenye,…..
Tisztelt tulajdonostársak!2010. június havába lépve az alábbi eseményekről számolunk be Önöknek:Május 3-án reggel megindult a lakópark víz- és szennyvízhálózatának kivitelezési munkája. A barátságtalan időjárás ellenére a hónap végére 75%-ban elkészült az ivóvíz…..
2010. április 27-én ülésezett az Intéző Bizottság.A megbeszélés jegyzőkönyve innen tölthető le:PDF: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100427.pdfDOC: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100427.doc..
Tisztelt Tulajdonostársak!Kérünk mindenkit, hogy ne feledkezzen meg arról, hogy a május havi működési költség (3000 Ft/vízbekötés) fizetési határideje május 10. napja.Kérjük, hogy az összeget banki átutalással fizesse be mindenki, a készpénzes befizetésnek magas a…..
Tisztelt Tulajdonostársak!Péntek reggel megjelent az első teherautó, megrakva rengeteg KPE csővel.A kivitelezés megkezdődött!Köszönjük eddigi és várjuk további támogatásukat!Tisztelettel,Intéző és Ellenőrző Bizottság ..
Tisztelt Tulajdonostársak!2010. április 17-ére rendkívüli közgyűlést hívtunk össze, melynek jegyzőkönyve innen tölthető le:PDF: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100417.pdfDOC: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100417.doc..
Tisztelt Tulajdonostársak!A közelmúltban lezajlott pozitív változásoknak köszönhetően ismét lehet építési engedélyt kapni a területen.Részletek a mellékelt dokumentumban:http://dl.dropbox.com/u/616656/epitesi_emlekezteto_20100430.pdfKiemeltem a fontosabb részleteket...Építési…..
Tisztelt Tulajdonostársak! Az Infraservice 2010. május 3-án hivatalosan megkezdi a kivitelezést, miután átveszi a munkaterületet. Felmerült kérdésként, hogy azokon a telkeken, ahova csak most jut el a víz, van-e lehetőség rögtön a bekötések kialakítására is: A csatorna beáll a…..
Tisztelt Tulajdonostársak!Csatoltam a Nyugat-Nógrád Vízmű Kft. szándéknyilatkozatát a műszaki ellenőri feladatok ellátásáról és az üzemeltetés átvételéről:http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-vizmu-nyilatkotkozat.pdf..
Tisztelt Tulajdonostársak!A holnapi az utolsó nap, amikor az utalás úgy indítható el, hogy az összeg még időben megérkezzen a társaság számlájára!Felhívjuk figyelmüket, hogy a készpénzes befizetés helyett inkább az utalást válasszák!Kérjük, ne felejtsék el, hogy a 600 000,…..
2010. április 6-án ülésezett az Intéző Bizottság.A megbeszélés jegyzőkönyve innen tölthető le:PDF: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100406.pdfDOC: http://dl.dropbox.com/u/616656/berkenye-jegyzokonyv-100406.doc..