Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.ancs

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal indul a Magyar Telekom karácsonyi kampánya, melyben egy igencsak sokakat érintő témát dolgoznak fel. Még a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy a felek között kialakul egy teljesen természetes érzelmi távolság, ha időről időre nem szánnak energiát arra, hogy ápolják a…..
A Telekom új kampánnyal építi tovább a tavaly óta kapható, minden szolgáltatást egyben kínáló Magenta 1 csomag népszerűségét. A Telekom márka őrei úgy döntöttek, hogy egy komoly családi üzenettel, és az azt támogató erős, érzelmes történettel tovább erősítik a termék pozícióját a családos…..
K report Óvári csirkemell-szelet 2012.02.16 16:43:00
Egy nagyobb megmosott, papírtörlővel leitatott csirkemellet éles késsel vágj 3 kb. egyforma szeletre lapjával párhuzamosan. Az így kapott husit folpackon keresztül kicsit klopfold meg, épp csak annyira, hogy a rostok fellazuljanak. Sózd, borsozd, pirospaprikázd, majd rakd félre…..
  Legalábbis azoknak mindenképp, akik hétről hétre elfelejtik, hogy hova lehet és hova nem lehet parkolni autójukkal. A Volkswagen nemrég mutatta be a Tuareg kistestvérének, a Tiguannak az új parkolássegítő rendszerét, mely H. Péternek biztosan jól jönne, hogy elkerülje a…..
m.ancs 2011.07.20 09:52:40
@alibaszna de bamba: Ha vak lenne, akkor nem tudna vezetni, ergó el sem jutna a parkolásig. Viszont így, hogy jeltolmács, parkolás közben nem kell fognia a kormányt.
  Az Ír Köztársaságbeli közlekedési hatóság (RSA) által kiírt pályázat győztes rövidfilmje az alább látható Loaded Weapon, azaz csőre töltött fegyver című mű lett. A dublini Irish International reklámügynökség alkotta meg ezt az igencsak elgondolkodtató és nagyon…..
m.ancs 2011.07.14 20:30:38
@phaszfej: Nem az a baj, hogy más a véleményed, hanem, hogy olyan alpári, primitív, seggfej stílusban adod elő, amitől másnak okádnia kell. Jól "levezettem" kedves faszfej?:) Én meg a te csajodat sajnálom inkább... már ha van egyáltalán:D
  Újabb fényképes gyűjtemény, újabb ötletes reklámok és hirdetések. Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek! 1. Superette   2. Alteco pillanatragasztó   3. Koppenhágai Állatkert   4. Mini Cooper Doboz   5. Colgate Max Night pizzás…..
m.ancs 2011.07.11 09:52:42
  Rövid, de annál viccesebb reklámfilmmel népszerűsítette a 2008-as San Franciscoi Jazz Fesztivált egy reklámügynökség. A rap zenén szocializálódott kemény külsejű férfiakról is kiderülhetnek néha meglepő dolgok. :) San Francisco Jazz Festival     ..
m.ancs 2011.06.23 14:12:01
Személyes kedvencem Alekszandr Orlov, az orosz akcentussal megáldott rókamanguszta (meerkat). A köré épülő kampány számos díjat bezsebelt különböző megmérettetéseken, nem is csoda, hiszen teljesen más oldalról közelíti meg a klasszikus reklámstratégiát. Hősünk Alekszandr…..
  A legtöbb embert a hideg rázza ki, amikor meghallja a "reklám" szót. Sajnos a magyar kereskedelmi csatornákon futtatott reklámfilmeknek nevezett mozgóképek miatt ez egyáltalán nem meglepő. Az ember azonnal elkapcsol, amikor meghallja, hogy Buksi megint kiszökött. Szerencsére…..
m.ancs 2011.06.15 13:21:21