Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Vipera

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Warnernél készülő Szex és New York-előzménysorozat, a The Carrie Diaries (Carrie naplói) három szereplőt is talált a napokban, köztük Sarah Jessica Parker elődjét, a rá cseppet sem emlékeztető (értsd: nem lófejű) AnnaSophia Robbot. A pilot a The CW megrendelésére készül,…..
A világ vezető zölddizájn-magazinja, az inhabitat.com írt lelkes cikket a közelmúltban a pasaréti Officium irodaházról. Az egykori kadétiskolát a Lukács & Vikár Építészstúdió tervei szerint alakították át menő irodává és nagyjából minden elérhető díjat besöpört…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Fekete Vipera 2011.07.20 17:10:17
@hipokrita: nekem kizárólag ubuntu van rajta 2 éve, és nem térnék vissza OSX-re... (2,4 Macbook alu 2008 vége)
Vicces, amikor rossz helyre fotosoppolnak egy pendrive-ot, még viccesebb, amikor ugyanezt az Apple saját oldalán teszik, egy MacBook Próval.A Parallels Desktop 6 látszólag az Ethernet porton keresztül mászik fel a gépre, ami egy egészen új módja a telepítésnek...
Fekete Vipera 2011.07.18 22:18:01
@DanZi: ciki, nem ciki, nekem egyszer sikerült sötétben...