Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cph

48 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ 1000 FORINTOS BANKJEGYEK CSERÉJÉRŐL A Magyar Nemzeti Bank oldalán található ez a remek összefoglaló az új 1000 Ft-os bankjegyről. Sok nyitott kérdésre választ talál az érdeklődő.  ..
cashpoint.blog e-vending 2017.10.02 13:10:02
Hamarosan Magyarországon is kapható lesz ez a jövőbe mutató vásárlási technológia! ..
Ilyen volt: Aztán kicsit szétszedve: Tengelyek kiszerelve, eddig oké. Bordásszíjak kiszerelve. És ez mind 1db BNA-571-ből!  ..
    Ez azt jelenti mindössze, hogy az e-Cash 4 in 1 és 5 in 1 cashless teljesen kompatibilis lett  az iPhone 6 és Iphone 6 plus telefonokkal. Mindenesetre mi már annak is örülnék, ha az e-Cash a magyarországi bankkártyákkal is kompatibilis lenne már végre :). Hamarosan az lesz! ..
A bejelentésről szóló hír linkje ide katt A Magyar Nemzeti Bank 2014 szeptember 1-jén új tízezer forintos bankjegyet jelentett be. Az új papírpénz sokkal biztonságosabb elődjénél, nehezebben hamisítható, jobban megfelel a kor elvárásainak. Értve ezalatt az automatizált…..
cashpoint.blog Eu'Vend 2013 2014.01.20 07:26:51
Pizzasütő automata, érintőképernyős snack gép, joghurt automata és rengeteg újdonság. Egy kis ízelítő:   ..
Simább, tartósabb, kevésbbé piszkolódik és biztonságosabb a most kibocsátott 10 eurós papírpénz. Az új pénz olyan nyomdai technikával készül, amely hosszabb élettartamot biztosít a tíz eurósnak és így ritkábban kényszerül a forgalomból való kivonásra. A nemrég lecserélt…..
A pénzcentrum cikke a hamis papírpénzekről Szerencsére a bankjegyelfogadók rendelkeznek azokkal az érzékelőkkel amik felismerik a nem valódi papírpénzeket. Az általunk forgalmazott papírpénzelfogadók azonosító szoftvere pedig az MNB segítségével lett elkészítve,…..
2013 december 11. Az amerikai Crane ezen a napon pontot tett egy történet végére. Megvásárolta a legnagyobb konkurenciáját, a Cashflow, Conlux, VTI Matrix, Sodeco termékek gyártóját. A Currenza C2 és a Bill-to-Bill vonalat viszont el kellett adnia, a beolvasztás csak így jöhetett…..
cashpoint.blog Crane - MEI 2013.12.09 09:13:00
A Crane Co elől immár minden akadály elhárult, hogy véghez vigye tervét. A Currenza és a Cashcode Bill-to-Bill vonal eladva a Suzo-Happ csoportnak, így már bekebelezheti legnagyobb…..
Szervizünk egy nagyon fontos berendezéssel bővült, egy ultrahangos tisztítóval. Ezzel az eszközzel nagyon alapos   tisztító hatást lehet elérni. A pici buborékok mindenhova beférnek és nagy hatásfokkal leválasztják a szennyeződéseket a tisztítandó felületről. A mi…..
EU'Vend 2013 Köln. A Crane Payment Solutions bemutatja a legújabb fejlesztését: NFC kártya illetve kulcs rendszer. A Mifare Plus technológián alapuló rendszer alkalmas a hagyományos kávé-, ital-, snack- és egyéb árusító automatákhoz fűződő juttatások, bónuszok, diszkont…..
cashpoint.blog Cashcode One 2013.03.23 21:19:17
..
cashpoint.blog Műanyag bankjegyek 2013.02.16 21:38:57
Műanyag lesz az angol font (is) Ausztrália, Bermuda, Brunei, Új Zéland, Pápua Új Guinea, Románia, Vietnam, Kanada, Dominikai Köztársaság, Chile, Fiji. Ezekben az országokban, már a bankjegyek anyaga műanyag. Úgy néz ki, hogy Anglia is beáll a sorba. ..
MNB link: Új érmék "Magyarország" felirattal. Az MNB tájékoztatása a 2012-2013 évben kibocsátásra kerülő új veretű fémpénzekről. Íme:    A Magyar Nemzeti Bank a forgalomban lévő érmemennyiség pótlására 2012. évben 10-10 millió darab 5, 10 és 20 forintos…..
http://www.craneps.com/en/news/view/50/sort:created/direction:desc/page:1 820 millió dollárt megért neki, miközben az övé már az NRI, a Cashcode, a Telequip, a Money Controls és a pénz még egyéb más szegmensből is áramlik be a Crane-be.   ..
Mostanában nem sok időm van bejegyzéseket írni, sokszor szt se tudom hol áll a fejem. Pedig lenne téma bőven: Megszűnt a magyarországi nyerőgépes üzemeltetés, ez önmagában elég téma lenne. Sajnos ez minket is elég keményen érint, de nem adjuk fel megyünk tovább és tesszük a…..
A már forgalomban nem lévő bankjegyek és érmék beváltásáról a tudnivalók ezen a linken elérhetők. ..