Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balkanr

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy meg kell újulni néha. Sőt, kivételesen még egyet is értek a Magyar Rádió, aka MR arculat és/vagy struktúra váltásával. Mitöbb még tetszik is az MR2-Petőfi műsora, ha rádiót hallgatok, akkor csak ez szól. Speciel még az új logójuk is bejövős (mindhárom…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: a világ legokosabb embere menekül, nyomában a második legokosabb, a sokkal hülyébbek meg mind csatlakoznak valahol, és Utah felé igy ekeznek (kiváve Héjvájört, aki erről nem tud semmit, és piros sisakkal a fején kerekezik valahol a pusztában). Egy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.09.14 07:09:32
Ezen a linken megnézhető egy nagyon vicces jelenet a Saturday Night Live kimaradt cuccaiból, kissé Monty Pythonos ugyan, de pont ez benne a jó. Buffy fanok, fugyelem! Donald Trump bizniszrealityjében, azaz a The Apprentice celeb kiadásában állítólag az a Charisma Carpenter is…..
balkanr BLOG The Tudors 2007.06.15 15:11:00
Egy újabb sorozat, amit darálok. A címe The Tudors, és amint a nevéből is kikövetkezhető az angol Tudor házról, közelebbről VIII. Henrikről szól a sorozat. Aki szereti a kosztümös sorozatokat annak kötelező.VIII. Henrik alsója meglepően divatos, nagyon átérzi az uralkodó a 21.…..
balkanr BLOG A legjobb filmzene 2007.06.02 15:04:00
Tegnap adták az RTL-en a Leon, a profi c. filmet. Már egy csomószor láttam de újra ésALAPMŰ megtekintése szinte kötelező. Engem igazán a zenéje fog meg. Nagyon kevés filmzene van, amit fel tudok idézni, vagy ha fel is tudom, akkor sem mindig tiszta, hogy melyik filmben láttam. De…..
Kérdem én, milyen dolog már az, hogy van néhány ember, akit elég régóta ismersz, és úgy gondolod, egész jó viszony van köztetek, majdhogynem barátok vagytok. Ha bajba kerül próbálsz segíteni, ha hülyeséget mond, vagy csinál akkor nem súgsz össze senkivel a háta mögött.…..
balkanr BLOG Grace klinika 2007.05.29 23:44:00
Hát igen, ez egy olyan sorozat, amit nézek. Tudom, manapság sorozatot nézni annyira laza dolog, hogy szinte már ciki. De hát nincs mit tenni a tömegkultúra elért engem is.Szóval az van ezzel a sorozattal, hogy vannak iszonyatosan jó részei, amelyek ott lennének a "Minden idők…..
balkanr BLOG Helló 2007.05.29 23:11:00
Üdv, végre elszántam magam én is a blogírásra. Mivel ennyi szépséget meg jóságot hallottam róla, meg gondolom az sem árt ha kiírok magamból egy két dolgot. Hát akkor talán el is kezdeném...