Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aleighstn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Greenwich Village egy nagyon frankó városnegyed Alsó-Manhattanban. Talán a legkülöncebb, legliberálisabb és leghangulatosabb hely egész New Yorkban. Olyan, ahová az ember – még egy hozzánk hasonlóan heteroszexuális is – kiszakadni, harmóniát keresni jár. Az én elképzeléseim…..
aleighstn 2011.11.27 02:37:28
@Mdavid89: háát nem Greenwich Village része. Mindkettőt hívják "the Village"-nek a benne lakók talán, bár általában ez inkább a Washington Square Parktól délre levő részekre használják a városban, a West és East Village-re mindig kirakják a jelzőt.

Amúgy bár a Stonewall Inn tényleg a West Village-ben van, és eléggé melegbarát környék, az igazi melegnegyed sztem inkább az északabbra levő Chelsea, mert a West Village-ben csomó másféle ilyen különc-szerű ember is lakik.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..