Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalman_13

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány cserépedény jóvoltából módosítjuk a cikket és eltávolítunk belőle pár képet, hogy ne bántsák többet a barátunkat. Ezzel mi ugyan nem értünk egyet, mert ha valami gagyi, akkor az gagyi!  Mi továbbra is emberi felhasználásra alkalmatlannak tartjuk ezeket a…..
Üdv lockpickerek!Hogy lássátok, mi sem épp csajozni járkálunk felesleges időnkben, íme pár nyitás a mi kezeink közül.Ezek a zárak legfőképpen csak pickeléssel nyithatók, így bátorkodom kicsit eltérni a hagyományos leírásoktól.Kezdjük Lockpickersrac…..
Üdvözlöm a Kedves Olvasókat.Elérkeztünk egy újabb Nyitva! lista fejezethez, viszont mielőtt belekezdenénk, 1-2 dologban változtatnunk kell, mivel sajnálatosan adódtak félreértések ezekből a listákból. 1.; A Nyitva! listának nem hivatottsága minősíteni 1-1 zárbetét…..
Üdvözlöm a Tisztelt Olvasókat.Álljon itt egy kis példa a Nyitva! listában említett módosításokhoz. Kicsit rendhagyóan, egy zárbetétet szeretnék most nektek bemutatni, amit a buherasörözésen volt alkalmam kézhez kapni, majd menten pickelni is :) Ez pedig nem más, mint a szlovén…..
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
kalman_13 2011.04.23 08:38:56
@lockpickfan: Mi az "interaktívság"?