Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herogenius

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gmst_quizz                             ..
herogenius 2011.04.21 10:10:55
herogenius 2011.04.28 19:46:26
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
Sziasztok! Szeretnék minden kedves nézőmnek megköszönni,hogy eddig velem voltatok!Remélem a jövőben is nézni fogjátok a videóimat,és szeretném megragadni ezzel az alkalmat is,hogy minden kedves nézőmnek és családjuknak boldog húsvéti ünnepeket kívánjak! Plusz egy kis…..
SziasztokA Garry's Mod Sötét Titkai kellemes Húsvéti ünnepet kíván minden egyes nézőjének. Reméljük, hogy sok hímes tojást össze fogtok szedni, és meglocsoljátok a lányokat, hogy ne hervadjanak el. Idén nem készítettünk nektek videót, de egy új képpel tudunk nektek…..
Sziasztok Remélem mindenkinek tetszett az utóbbi 2 GMST videó, ami nem olyan nagy nehézséggel készítettem el. Aki jól odafigyelt az észrevehette, hogy ezek egy kicsit eltértek a többi GMST videómtól, mert ezekben már megpróbáltam odafigyelni a részletekre, és az animációra.…..
herogenius 2011.04.22 10:57:12
Újabb utánzó 2011.03.06 22:24:00
Na srácok, ismét itt van egy örökvesztes wannabe kis senki, aki a profilnevemmel próbál visszaélni Youtube-on. Kemény 30 másodperc alatt rá lehet jönni, hogy a nevemben szereplő kicsi L betűt nagy I betűvel helyettesítve volt képes regisztrálni. Most gondolom vidáman dörzsölgeti…..