Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackdragon926

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
  Név: Battlefield 3                                                                             …..
blackdragon926 2012.02.10 20:57:52
 Üdv, mindenki! Újabb jelentkező, aki nem más mint Cube Head! Nézzük az én szerény véleményemet: Pozitívumok: A bemutatási stílusodat én Reactor-hoz hasonlítom, elvégre ő is kisebb részleteket mutatott meg az adott játék pályáiból, ami szerintem tök jó! Szépen…..
Nézzük D4rk mit produkált erre a napra:Pozitívum:+ stílusos intró+ csak nekem volt új ez a "Play4Free"? Szóval, jó ötlet, hogy kevésbé felkapott nevet mutatsz be.+ lényegében elmondod a játék elemeit csak...(második negatívummal folytatódik a gondolat)+ látszik, hogy…..
Sziasztok!   Engedjétek meg,hogy a munkahelyem két jópofa reklámját megosszam most veletek. :) ..
Sziasztok! Íme,visszanézhető a tegnap esti Minecraft Live adás két extra Arma 2 küldetéssel megtámogatva!Az egyik Feddjoe saját küldetése,a másik a már ugyan bemutatott,de attól még ugyanúgy félelmetes Chernarus Apocalypse első része! Mindenkinek szeretném megköszönni,hogy…..
blackdragon926 2011.07.09 09:54:09
Értékelés:Nem tudom kinek, miért nem tetszik az intro, szerintem egész jó lett, harmonizál a zenével, ugyan a jelenetek között volt pár eltérő képarányú is, de az is egész rendben volt és végül is tök jól összeraktad. Ha nem is tökéletes, de nekem tetszett.A videót inkább…..
A készítő üzenete:,,Tudom, hogy gyengék lettek a hangok, de fél percenként meghalt a gépem, nem érzékelt semmit, aztán kis idő múlva újra működőképes lett. Ez akkor volt a legszőrnyűbb, amikor épp szinkronizáltam... Én örülök, hogy e mellet még sikerült ilyet összehozni.…..